Νιώθεις αποτυχημένος, αναποτελεσματικός ή είσαι φιλάσθενος; Μάθε γιατί συμβαίνει!
Astrology

Νιώθεις αποτυχημένος, αναποτελεσματικός ή είσαι φιλάσθενος; Μάθε γιατί συμβαίνει!

Τι μπορείς να κάνεις και τι να αποφύγεις...

Όλο και περισσότερο σήμερα ακούμε να γίνεται λόγος για την ενέργεια. Την ενέργεια της Γης, των φυτών, των ζώων, των ανθρώπων. Ενεργειακές θεραπείες, ενεργειακοί τόποι, αντικείμενα φορτισμένα ενεργειακά είναι πλέον μέρος της ζωής μας.

Οι επιστήμονες έχουν αποδείξει, ότι οι άνθρωποι εκτός από ύλη είμαστε και ενέργεια και σαν ενεργειακά όντα συνεχώς αλληλεπιδρούμε ο ένας με τον άλλο.

Η αύρα μας αντιδρά συνεχώς στην αύρα των άλλων. Όταν συναντάμε κάποιον που μας αρέσει, η αύρα μας ανοίγει και επιτρέπει στην αύρα του άλλου να αναμειχθεί μαζί της.

Όταν δύο ερωτευμένοι είναι μαζί, οι αύρες τους δείχνουν συχνά να συνδυάζονται και να σχηματίζουν μια μεγάλη αύρα με έντονα λαμπρά και ζωντανά χρώματα.

Όταν συναντάμε κάποιον που δεν μας αρέσει, οι αύρες απωθούν η μια την άλλη. Σας έχει τύχει να συναντήσετε κάποιον που τον αντιπαθήσατε αμέσως, αν και δεν υπήρχε κανένας λόγος για κάτι τέτοιο; Η αύρα του απωθούσε τη δική σας προειδοποιώντας σας να μείνετε μακριά του.

Ορισμένα άτομα είναι «ψυχικοί βρικόλακες», δηλαδή απομυζούν τη δική σας για να ενισχύσουν τη δική τους. Αν νοιώσατε ποτέ εντελώς αποστραγγισμένοι από ενέργεια ενώ είσαστε με κάποιον το άτομο αυτό ήταν «ψυχικός βρικόλακας» Αυτά τα άτυχα άτομα συνήθως έχουν άκαμπτη νοοτροπία, δεν διαθέτουν ψυχική αντίληψη και τους λείπει η αυτοεκτίμηση. Συνειδητά ή ασυνείδητα απομυζούν ενέργεια από τους άλλους πράγμα που βοηθά τους ίδιους αλλά κάνει όλους τους άλλους να νοιώθουν εξαντλημένοι και εκνευρισμένοι.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved