Σαν Σήμερα 7/9
Astrology

Σαν Σήμερα 7/9

Ο Μπάντι Χόλι, πρωτοπόρος της rock n roll εποχής, γεννήθηκε στις 7/9/36 (ώρα 15:30) στο Lubbock του Τέξας.Ξεκινώντας από την κάντρι μουσική, με τη βοήθεια του Δία (σε σύνοδο με τον αστρικό του Ωροσκόπο) μετεξελίχθηκε σταδιακά σε έναν από τους μεγαλύτερους ...ροκαμπιλάδες αφήνοντας εποχή με το συγκρότημα του Buddy Holly and the Crickets.Η καριέρα του σταμάτησε πρόωρα και με τραγικό τρόπο στις 3/2/59, όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε με δύο μέλη της μπάντας του, τον Richie Valens και τον Big Bopper, συνετρίβη κοντά στο Mason City της Πολιτείας Αϊόβα.

Στο ωροσκόπιο του (με το σύστημα των Ίσων Οίκων) ξεχωρίζει η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στον 9ο οίκο-ουσιαστική ένδειξη μιας καλλιτεχνικής προδιάθεσης-η οποία απέκτησε και επαγγελματική διάσταση εξ αιτίας της συνόδου της αστρικής ακμής του 10ου οίκου με τον Ποσειδώνα.Παράλληλα, η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο αφήνει μια «σκιά» κακοτυχίας στα ταξίδια και το πρόβλημα μάλλον διογκώθηκε εξ αιτίας της συνόδου του αστρικού Ήλιου με τον Άρη στον 8ο οίκο. Ίδιο-συναστριακά τουλάχιστον, η σύνδεση 9ου και 8ου οίκου (ταξιδιών και αιτίας θανάτου) είναι προφανής και μάλιστα έχει ενδιαφέρον το ότι το «γαϊτανάκι» των αλληλεπιδράσεων συνεχίζεται με τη σύνοδο αστρικού Άρη-Πλούτωνα.Αστρολογικά, το θέμα είναι ότι ο Ουρανός, «συνήθης ύποπτος» των αεροπορικών δυστυχημάτων, δεν φαίνεται να έχει μια πιστοποιημένη ανάμιξη στην τραγωδία. Ουσιαστικά σχηματίζει με τον Άρη ένα «ανοικτό» τετράγωνο με σημαντική ανοχή σε μοίρες, ενώ ίδιο-συναστριακά οι δύο πλανήτες σχηματίζουν ένα μεγάλο τρίγωνο με το Δία και τον αστρικό Ωροσκόπο στον Τοξότη, κάτι που με τα παραδοσιακά κριτήρια ερμηνείας των όψεων δείχνει κάπως ...περίεργο.

Λίγους μήνες πριν «την ημέρα που πέθανε η μουσική», σύμφωνα τουλάχιστον με τον Don Mc Lean στο «American Pie», ο Μπάντι Χόλι είχε παντρευτεί την Μαρία Έλενα Σαντιάγκο, μια Τοξοτίνα Πορτορικανής καταγωγής, η οποία μετά το τραγικό δυστύχημα κατέστη και η μοναδική κληρονόμος των δικαιωμάτων του.

Γιάννης Ριζόπουλος  

Ο Μπάντι Χόλι, πρωτοπόρος της rock n roll εποχής, γεννήθηκε στις 7/9/36 (ώρα 15:30) στο Lubbock του Τέξας.
Ξεκινώντας από την κάντρι μουσική, με τη βοήθεια του Δία (σε σύνοδο με τον αστρικό του Ωροσκόπο) μετεξελίχθηκε σταδιακά σε έναν από τους μεγαλύτερους ...ροκαμπιλάδες αφήνοντας εποχή με το συγκρότημα του Buddy Holly and the Crickets.
Η καριέρα του σταμάτησε πρόωρα και με τραγικό τρόπο στις 3/2/59, όταν το αεροπλάνο στο οποίο επέβαινε με δύο μέλη της μπάντας του, τον Richie Valens και τον Big Bopper, συνετρίβη κοντά στο Mason City της Πολιτείας Αϊόβα.

Στο ωροσκόπιο του (με το σύστημα των Ίσων Οίκων) ξεχωρίζει η σύνοδος του Ήλιου με τον Ποσειδώνα στον 9ο οίκο-ουσιαστική ένδειξη μιας καλλιτεχνικής προδιάθεσης-η οποία απέκτησε και επαγγελματική διάσταση εξ αιτίας της συνόδου της αστρικής ακμής του 10ου οίκου με τον Ποσειδώνα.
Παράλληλα, η αντίθεση του Ήλιου με τον Κρόνο αφήνει μια «σκιά» κακοτυχίας στα ταξίδια και το πρόβλημα μάλλον διογκώθηκε εξ αιτίας της συνόδου του αστρικού Ήλιου με τον Άρη στον 8ο οίκο. Ίδιο-συναστριακά τουλάχιστον, η σύνδεση 9ου και 8ου οίκου (ταξιδιών και αιτίας θανάτου) είναι προφανής και μάλιστα έχει ενδιαφέρον το ότι το «γαϊτανάκι» των αλληλεπιδράσεων συνεχίζεται με τη σύνοδο αστρικού Άρη-Πλούτωνα.
Αστρολογικά, το θέμα είναι ότι ο Ουρανός, «συνήθης ύποπτος» των αεροπορικών δυστυχημάτων, δεν φαίνεται να έχει μια πιστοποιημένη ανάμιξη στην τραγωδία. Ουσιαστικά σχηματίζει με τον Άρη ένα «ανοικτό» τετράγωνο με σημαντική ανοχή σε μοίρες, ενώ ίδιο-συναστριακά οι δύο πλανήτες σχηματίζουν ένα μεγάλο τρίγωνο με το Δία και τον αστρικό Ωροσκόπο στον Τοξότη, κάτι που με τα παραδοσιακά κριτήρια ερμηνείας των όψεων δείχνει κάπως ...περίεργο.

Λίγους μήνες πριν «την ημέρα που πέθανε η μουσική», σύμφωνα τουλάχιστον με τον Don Mc Lean στο «American Pie», ο Μπάντι Χόλι είχε παντρευτεί την Μαρία Έλενα Σαντιάγκο, μια Τοξοτίνα Πορτορικανής καταγωγής, η οποία μετά το τραγικό δυστύχημα κατέστη και η μοναδική κληρονόμος των δικαιωμάτων του.

Γιάννης Ριζόπουλος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved