Σαν Σήμερα 8/9
Astrology

Σαν Σήμερα 8/9

Η Pink, τραγουδίστρια, μουσικός και περιστασιακή ηθοποιός γεννήθηκε στις 8/9/79 (ώρα άγνωστη) στο Doylestown της Πενσυλβάνια.

Στο γενέθλιο χάρτη της ξεχωρίζει το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, μια όψη ιδιαίτερα ενδεικτική των καλλιτεχνικών της τάσεων. Μάλιστα στο όλο σχήμα συμμετέχουν τόσο ο Κρόνος, όσο και ο Δίας (ίδιο-συναστριακά) συμβάλλοντας αντίστοιχα στην ποιότητα και την εμπορικότητα της δουλειάς της. Η Alecia Beth Moore (αυτό είναι το πραγματικό της όνομα) δεν έχει καθόλου «εύκολο« χάρτη, αφού εκτός από την άκρως ...μαζοχιστική παρέμβαση του Κρόνου, έχει να αντιμετωπίσει τις εσωτερικές εντάσεις του τ-τετραγώνου Σελήνης-Άρη-Πλούτωνα, οι οποίες συχνά λαμβάνουν ψυχοσωματικές διαστάσεις. Μικρή υπέφερε από άσθμα και ίσως η θέση του αστρικού Άρη στους Διδύμους να έβαλε το ...λιθαράκι της σε αυτήν την ευαισθησία.Από την άλλη πλευρά, η παρουσία ενός τόσο δυναμικού Πλούτωνα στο ωροσκόπιο της ισοφαρίζει κατά κάποιο τρόπο την «μετ’ εμποδίων» σεξουαλικότητα που συχνά «παράγεται» από μια σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου. Με άλλα λόγια και ανεξάρτητα από τα όποια προσωπικά της προβλήματα (κυρίως την ανασφάλεια και τις ενοχές), ο ερωτισμός που εκπέμπει είναι διάχυτος και μάλλον δίνει την εντύπωση στους αρσενικούς θαυμαστές της ότι πρόκειται για μια γοητευτική, όσο και ...τρομερή μάγισσα!

Η επιτυχία και η αποδοχή της από το διεθνές μουσικό κοινό οφείλει επίσης πολλά στη σύνοδο της Σελήνης με τη Δήμητρα στον Κριό, που εκτός των άλλων «προδίδει» το ιδιαίτερο στυλ και την πρωτοτυπία της Το 2006 παντρεύτηκε τον ...καλό της, πρωταθλητή αγώνων μοτοσυκλέτας Carey Hart αφού πρώτα πήρε την πρωτοβουλία να του το προτείνει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Όταν ο έκπληκτος Καρκίνος αντίκρισε στα πιτ την Πινκ να κρατάει μια ταμπέλα που έγραφε «θα με παντρευτείς;» κόντεψε να πέσει πάνω στις μπάρες...Η διέλευση του Κρόνου από την Παρθένο λίγο έλειψε να διαλύσει το γάμο τους, ευτυχώς όμως τα ξαναβρήκαν και συνεχίζουν πλέον μαζί σοφότεροι και πιο ...ερωτευμένοι.

Γιάννης Ριζόπουλος 

Η Pink, τραγουδίστρια, μουσικός και περιστασιακή ηθοποιός γεννήθηκε στις 8/9/79 (ώρα άγνωστη) στο Doylestown της Πενσυλβάνια.

Στο γενέθλιο χάρτη της ξεχωρίζει το τετράγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα, μια όψη ιδιαίτερα ενδεικτική των καλλιτεχνικών της τάσεων. Μάλιστα στο όλο σχήμα συμμετέχουν τόσο ο Κρόνος, όσο και ο Δίας (ίδιο-συναστριακά) συμβάλλοντας αντίστοιχα στην ποιότητα και την εμπορικότητα της δουλειάς της.
Η Alecia Beth Moore (αυτό είναι το πραγματικό της όνομα) δεν έχει καθόλου «εύκολο« χάρτη, αφού εκτός από την άκρως ...μαζοχιστική παρέμβαση του Κρόνου, έχει να αντιμετωπίσει τις εσωτερικές εντάσεις του τ-τετραγώνου Σελήνης-Άρη-Πλούτωνα, οι οποίες συχνά λαμβάνουν ψυχοσωματικές διαστάσεις. Μικρή υπέφερε από άσθμα και ίσως η θέση του αστρικού Άρη στους Διδύμους να έβαλε το ...λιθαράκι της σε αυτήν την ευαισθησία.
Από την άλλη πλευρά, η παρουσία ενός τόσο δυναμικού Πλούτωνα στο ωροσκόπιο της ισοφαρίζει κατά κάποιο τρόπο την «μετ’ εμποδίων» σεξουαλικότητα που συχνά «παράγεται» από μια σύνοδο Αφροδίτης-Κρόνου. Με άλλα λόγια και ανεξάρτητα από τα όποια προσωπικά της προβλήματα (κυρίως την ανασφάλεια και τις ενοχές), ο ερωτισμός που εκπέμπει είναι διάχυτος και μάλλον δίνει την εντύπωση στους αρσενικούς θαυμαστές της ότι πρόκειται για μια γοητευτική, όσο και ...τρομερή μάγισσα!

Η επιτυχία και η αποδοχή της από το διεθνές μουσικό κοινό οφείλει επίσης πολλά στη σύνοδο της Σελήνης με τη Δήμητρα στον Κριό, που εκτός των άλλων «προδίδει» το ιδιαίτερο στυλ και την πρωτοτυπία της
Το 2006 παντρεύτηκε τον ...καλό της, πρωταθλητή αγώνων μοτοσυκλέτας Carey Hart αφού πρώτα πήρε την πρωτοβουλία να του το προτείνει κατά τη διάρκεια ενός αγώνα. Όταν ο έκπληκτος Καρκίνος αντίκρισε στα πιτ την Πινκ να κρατάει μια ταμπέλα που έγραφε «θα με παντρευτείς;» κόντεψε να πέσει πάνω στις μπάρες...
Η διέλευση του Κρόνου από την Παρθένο λίγο έλειψε να διαλύσει το γάμο τους, ευτυχώς όμως τα ξαναβρήκαν και συνεχίζουν πλέον μαζί σοφότεροι και πιο ...ερωτευμένοι.

Γιάννης Ριζόπουλος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved