Σαν Σήμερα 13/9
Astrology

Σαν Σήμερα 13/9

Η Claudette Colbert, μεγάλη σταρ της «χρυσής» εποχής του Χόλυγουντ, γεννήθηκε στις 13/9/1903 (ώρα 8:00) στο Παρίσι.

Η οικογένεια της μετανάστευσε στη Νέα Υόρκη το 1906, φέρνοντας την πιο κοντά στο πεπρωμένο της.Το πραγματικό της όνομα ήταν Emilie Chauchoin και αρχικά σκόπευε να γίνει σχεδιάστρια μόδας αλλά τελικά την κέρδισε η ηθοποιία. Το μεγάλο άλμα στην καριέρα της έγινε το 1934, όταν ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στην ταινία «Συνέβη μια Νύχτα», της απέφερε το ...πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο.

Στο ωροσκόπιο της ξεχωρίζει ο «σταυρός» που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ήλιο, το Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, ωστόσο έχω την αίσθηση ότι η ώρα της γέννησης της χρειάζεται μια ...γενναία διόρθωση προς τα πίσω, ώστε ο Ποσειδώνας να βρεθεί στο 10ο οίκο, ο Ουρανός στον 4ο και η Σελήνη στον 9ο.Αυτή τουλάχιστον δείχνει να είναι μια «λογική» εκδοχή αν λάβουμε υπόψη μας την καλλιτεχνική της σταδιοδρομία και την διαρκή σχέση της με το εξωτερικό (αργότερα επέλεξε να μείνει στα νησιά Μπαρμπάντος).

Η Κολμπέρ παντρεύτηκε δύο φορές και οι «σκληρές» όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα ήταν μάλλον ενδεικτικές των καταστάσεων που έζησε στην προσωπική της ζωή. Ο πρώτος της γάμος με τον Τοξότη Νόρμαν Φόστερ ήταν ...εξόχως Ουράνιος αφού δεν έζησαν ποτέ στο ίδιο σπίτι. Και ο δεύτερος με το χειρουργό Dr Joell Pressman ήταν ...τυπικά Πλουτώνιος: Κράτησε 33 χρόνια, μέχρι το θάνατο του.Η ίδια πέθανε σε βαθιά γεράματα το 1996.

Γιάννης Ριζόπουλος 

Η Claudette Colbert, μεγάλη σταρ της «χρυσής» εποχής του Χόλυγουντ, γεννήθηκε στις 13/9/1903 (ώρα 8:00) στο Παρίσι.

Η οικογένεια της μετανάστευσε στη Νέα Υόρκη το 1906, φέρνοντας την πιο κοντά στο πεπρωμένο της.
Το πραγματικό της όνομα ήταν Emilie Chauchoin και αρχικά σκόπευε να γίνει σχεδιάστρια μόδας αλλά τελικά την κέρδισε η ηθοποιία. Το μεγάλο άλμα στην καριέρα της έγινε το 1934, όταν ο πρωταγωνιστικός της ρόλος στην ταινία «Συνέβη μια Νύχτα», της απέφερε το ...πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο.

Στο ωροσκόπιο της ξεχωρίζει ο «σταυρός» που σχηματίζεται ανάμεσα στον Ήλιο, το Δία, τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, ωστόσο έχω την αίσθηση ότι η ώρα της γέννησης της χρειάζεται μια ...γενναία διόρθωση προς τα πίσω, ώστε ο Ποσειδώνας να βρεθεί στο 10ο οίκο, ο Ουρανός στον 4ο και η Σελήνη στον 9ο.
Αυτή τουλάχιστον δείχνει να είναι μια «λογική» εκδοχή αν λάβουμε υπόψη μας την καλλιτεχνική της σταδιοδρομία και την διαρκή σχέση της με το εξωτερικό (αργότερα επέλεξε να μείνει στα νησιά Μπαρμπάντος).

Η Κολμπέρ παντρεύτηκε δύο φορές και οι «σκληρές» όψεις της Αφροδίτης με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα ήταν μάλλον ενδεικτικές των καταστάσεων που έζησε στην προσωπική της ζωή. Ο πρώτος της γάμος με τον Τοξότη Νόρμαν Φόστερ ήταν ...εξόχως Ουράνιος αφού δεν έζησαν ποτέ στο ίδιο σπίτι. Και ο δεύτερος με το χειρουργό Dr Joell Pressman ήταν ...τυπικά Πλουτώνιος: Κράτησε 33 χρόνια, μέχρι το θάνατο του.
Η ίδια πέθανε σε βαθιά γεράματα το 1996.

Γιάννης Ριζόπουλος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved