Σαν Σήμερα 14/9
Astrology

Σαν Σήμερα 14/9

Ο Μόρτεν Χάρκετ, tραγουδιστής των A-Ha, γεννήθηκε στις 14/9/59 (ώρα άγνωστη) στο Kongsberg της Νορβηγίας. Στο γενέθλιο χάρτη του ξεχωρίζει η «τυχερή» σύνοδος της Δήμητρας με το Δία στο Σκορπιό, η οποία πέρα από το ουσιαστικό πλεονέκτημα που του πρόσφερε όσον αφορά την αποδοχή του από το κοινό, φαίνεται ότι έχει επιδράσει καταλυτικά και στην προσωπική του ζωή, τουλάχιστον ως προς την ...ποσότητα.Έχει πέντε παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες (το πρώτο ήρθε το 1989 με την πρώην σύζυγο του Καμίλα)και μάλλον δεν δείχνει καμία διάθεση να ...σταματήσει (η κορούλα του Κάρμεν Πόπι γεννήθηκε το 2008).Η Δήμητρα και ο Δίας σχηματίζουν τετράγωνα με την Αφροδίτη στην Παρθένο ενώ η συμβολή τους στην επιτυχημένη καριέρα του Χάρκετ είναι προϊόν κυρίως των ίδιο-συναστριακών τους συνδέσεων με τον Ήλιο (τετράγωνο) και τον Ποσειδώνα (σύνοδος).Έχει προσκληθεί αρκετές φορές στην τελετή απονομής των Νόμπελ, ενώ έχει παίξει και σε δύο ταινίες Νορβηγών σκηνοθετών.

Η λεπτολογία της Παρθένου λειτουργεί άμεσα σε ζητήματα που άπτονται της δουλειάς του όπως για παράδειγμα στο ντύσιμο και συνολικά την εμφάνιση του.Ωστόσο σε κάποια θέματα φαίνεται ότι του λείπει το ...τακτ, γιατί διαφορετικά δεν θα έγραφε τη μουσική για την ταινία του συμπατριώτη του Sigurjon Einarsson «A Name is a Name», η οποία πραγματεύεται το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων κάπως ...unfair.

Γιάννης Ριζόπουλος  

Ο Μόρτεν Χάρκετ, tραγουδιστής των A-Ha, γεννήθηκε στις 14/9/59 (ώρα άγνωστη) στο Kongsberg της Νορβηγίας.
Στο γενέθλιο χάρτη του ξεχωρίζει η «τυχερή» σύνοδος της Δήμητρας με το Δία στο Σκορπιό, η οποία πέρα από το ουσιαστικό πλεονέκτημα που του πρόσφερε όσον αφορά την αποδοχή του από το κοινό, φαίνεται ότι έχει επιδράσει καταλυτικά και στην προσωπική του ζωή, τουλάχιστον ως προς την ...ποσότητα.
Έχει πέντε παιδιά από τρεις διαφορετικές γυναίκες (το πρώτο ήρθε το 1989 με την πρώην σύζυγο του Καμίλα)και μάλλον δεν δείχνει καμία διάθεση να ...σταματήσει (η κορούλα του Κάρμεν Πόπι γεννήθηκε το 2008).
Η Δήμητρα και ο Δίας σχηματίζουν τετράγωνα με την Αφροδίτη στην Παρθένο ενώ η συμβολή τους στην επιτυχημένη καριέρα του Χάρκετ είναι προϊόν κυρίως των ίδιο-συναστριακών τους συνδέσεων με τον Ήλιο (τετράγωνο) και τον Ποσειδώνα (σύνοδος).
Έχει προσκληθεί αρκετές φορές στην τελετή απονομής των Νόμπελ, ενώ έχει παίξει και σε δύο ταινίες Νορβηγών σκηνοθετών.

Η λεπτολογία της Παρθένου λειτουργεί άμεσα σε ζητήματα που άπτονται της δουλειάς του όπως για παράδειγμα στο ντύσιμο και συνολικά την εμφάνιση του.
Ωστόσο σε κάποια θέματα φαίνεται ότι του λείπει το ...τακτ, γιατί διαφορετικά δεν θα έγραφε τη μουσική για την ταινία του συμπατριώτη του Sigurjon Einarsson «A Name is a Name», η οποία πραγματεύεται το θέμα της ονομασίας των Σκοπίων κάπως ...unfair.

Γιάννης Ριζόπουλος

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved