Αυτό είναι το τέλειο γούρι για το 2019!
Astrology

Αυτό είναι το τέλειο γούρι για το 2019!

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος αυτή την εποχή, ετοιμάζεσαι σιγά σιγά για τις γιορτές και κυρίως, την έλευση του νέου έτους.

Θέλεις να υποδεχθείς το 2019 με αγάπη, αισιοδοξία, τύχη, φως και… λάμψη και ελπίζεις πως η ετήσια πρόβλεψη για το ζώδιό σου, θα είναι κάτι παραπάνω από καλή!

Με λίγα λόγια, χρειάζεσαι και εσύ το γούρι σου για να αισθάνεσαι ότι η τύχη θα είναι φέτος με το μέρος σου. Εμείς το ψάξαμε, λοιπόν, το θέμα και κάναμε την έρευνά μας για να ανακαλύψουμε το πιο θηλυκό και όμορφο γούρι της χρονιάς και το βρήκαμε στην… HERA!

Ναι, σε ενημερώνουμε ότι η θέα Ήρα βρίσκεται στο επίκεντρο το 2019 και φέρνει στο σήμερα κάτι από τη λάμψη της Αρχαίας Ελλάδας. Διότι αν δεν το γνώριζες, η Ήρα ήταν η θέα του γάμου και παράλληλα αποτελούσε την επιτομή της καθάριας θηλυκότητας και της ζεστασιάς. Σύμβολό της ήταν το κρίνο. Σμιλεμένο μέσα στο φως των αιώνων και παντοτινό σύμβολο της γυναικείας χάρης, το κρίνο αυτό μας το φέρνει φέτος για γούρι ο οίκος ZOLOTAS.

Ανάλογα με το ζώδιό σου, βρες, λοιπόν, και εσύ το κατάλληλο γούρι για εσένα -ή τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τι καλύτερο υπάρχει, άλλωστε, από το να υποδεχθείς το νέο έτος με το πρώτο λουλούδι του νέου χρόνου;

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved