Αριθμολογία 2019: Θα είναι γεμάτη η καρδιά και η τσέπη σου;
Astrology

Αριθμολογία 2019: Θα είναι γεμάτη η καρδιά και η τσέπη σου;

Ετήσιες Προβλέψεις Αριθμολογίας 2019: Μάθε για τα αισθηματικά, τα επαγγελματικά και τα οικονομικά 

Το Παγκόσμιο έτος 2019

Πέρα από τον Αριθμό Προσωπικού έτους που δείχνει σε ποιο χρόνο του εννεαετούς κύκλου βρισκόμαστε, υπάρχει και το Παγκόσμιο Έτος - ο μονοψήφιος αριθμός στον οποίο καταλήγουμε κάνοντας την αναγωγή του έτους που διανύουμε (2019) - ο οποίος μας δείχνει την ενέργεια στην οποία δονείται όλη η Γη αυτή τη χρονιά.

Το Παγκόσμιο Έτος 2019 δονείται με την ενέργεια του 3. Το έτος 3 σημαίνει ότι είναι ώρα να εκφράσετε τον αληθινό σας εαυτό και τα συναισθήματά σας. Είναι κατάλληλη περίοδος να παίξετε και να συναναστραφείτε με άλλους. Αυτή η χρονιά πριμοδοτεί δραστηριότητες που έχουν σχέση με τη δημιουργική αυτοέκφραση, τις τέχνες, τις δημόσιες ομιλίες, τη φαντασία και την κίνηση. Χαρίζει λάμψη σε όλους, αλλά ευνοεί ιδιαίτερα τα άτομα που δρουν στον καλλιτεχνικό και πνευματικό τομέα, όπως και σε αυτόν της έμπνευσης. Το 3 συνδέεται με τη χαρά, τη διασκέδαση και τις κοινωνικές επαφές. Όταν το 3 εκφράζεται θετικά, είναι ενθουσιώδες, πνευματώδες, με παιδική παιχνιδιάρικη διάθεση. Στη χαμηλότερη δόνησή του έχει τάση στην υπερβολή, το διασκορπισμό, την κριτική, την τεμπελιά, τη σπατάλη.

Η ζωή μας λειτουργεί με επαναλαμβανόμενους εννεαετείς κύκλους που ενσωματώνουν τις παγκόσμιες αρχές των αριθμών 1 έως 9. Όταν τελειώνουμε με τον ένατο κύκλο, αρχίζουμε ξανά από το 1 και προχωράμε πάλι μέσα από τους εννέα αριθμούς. Ο κύκλος αυτός επαναλαμβάνεται αδιάκοπα κατά τη διάρκεια της ζωή μας. Αν κοιτάξουμε εννέα χρόνια πίσω και δούμε ποιοι τομείς επηρεάσθηκαν, πρέπει να αναμένουμε την επανάληψη γεγονότων παρόμοιας δόνησης.

Για να βρεις σε ποιο σημείο του εννεαετούς κύκλου βρίσκεσαι, πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γέννησής σου με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους 2019, δηλαδή, το 3 και αν ο αριθμός που θα προκύψει είναι διψήφιος, κάνε αναγωγή σε μονοψήφιο αριθμό.

Για παράδειγμα, αν έχεις γεννηθεί στις 24 Μαΐου πρόσθεσε την ημέρα και το μήνα γέννησής σου (24+5) με τον αριθμό του παγκόσμιου έτους (3), 24+5+3=32 . Κατόπιν μετάτρεψέ τον σε μονοψήφιο 3+2=5. Το 5 είναι το προσωπικό σου έτος για το 2019.

Άν έχεις προσωπικό έτος το 1: Διάβασε ΕΔΩ την Ετήσια Πρόβλεψη σου

Άν έχεις προσωπικό έτος το 2: Διάβασε ΕΔΩ την Ετήσια Πρόβλεψη σου

Άν έχεις προσωπικό έτος το 3: Διάβασε ΕΔΩ την Ετήσια Πρόβλεψη σου

Άν έχεις προσωπικό έτος το 4: Διάβασε ΕΔΩ την Ετήσια Πρόβλεψη σου

Άν έχεις προσωπικό έτος το 5: Διάβασε ΕΔΩ την Ετήσια Πρόβλεψη σου

Άν έχεις προσωπικό έτος το 6: Διάβασε ΕΔΩ την Ετήσια Πρόβλεψη σου

Άν έχεις προσωπικό έτος το 7: Διάβασε ΕΔΩ την Ετήσια Πρόβλεψη σου

Άν έχεις προσωπικό έτος το 8: Διάβασε ΕΔΩ την Ετήσια Πρόβλεψη σου

Άν έχεις προσωπικό έτος το 9: Διάβασε ΕΔΩ την Ετήσια Πρόβλεψη σου

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved