Super Διαγωνισμός: Κέρδισε μία μοναδική αστρολογική πυραμίδα με το ζώδιό σου!
Astrology

Super Διαγωνισμός: Κέρδισε μία μοναδική αστρολογική πυραμίδα με το ζώδιό σου!

4 τυχεροί θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν από μία μοναδική πυραμίδα με το ζώδιό τους!

Σε όποιο ζώδιο και αν ανήκεις, το σίγουρο είναι ότι έχεις ήδη «μελετήσει» την ετήσια πρόβλεψη για το 2019 προκειμένου να μάθεις τι σου επιφυλάσσει το νέο έτος. Είτε συγκαταλέγεσαι στα «ευνοημένα» ζώδια, είτε σε εκείνα που θα χρειαστεί να προσπαθήσουν λίγο περισσότερο φέτος για να επιτύχουν τους προσωπικούς τους στόχους, δεν υπάρχει αμφιβολία πως θέλεις να κάνεις μία δυναμική αρχή!

Για να σου προσφέρουμε, λοιπόν, την έμπνευση που χρειάζεσαι και να σου θυμίσουμε τα χαρακτηριστικά εκείνα τα οποία κάνουν το ζώδιό σου μοναδικό, αυτόν τον Ιανουάριο σου κάνουμε ένα ξεχωριστό δώρο το οποίο έχει δημιουργηθεί στο χέρι, αποκλειστικά για εσένα, από την καλλιτέχνη Λούλα Αλεξανδράτου!

pyramides mesa

Πρόκειται για μία υπέροχη πυραμίδα με το σύμβολο του ζωδίου σου και τα στοιχεία εκείνα τα οποία αποτελούν τη δύναμή σου και σε κάνουν να ξεχωρίζεις. Θα την τοποθετήσεις σε ένα από τα αγαπημένα σου σημεία στο σπίτι και κάθε φορά που θα την κοιτάς, θα εμπνέεσαι.

Αν θέλεις, λοιπόν, να αποκτήσεις τη μοναδική αυτή αστρολογική πυραμίδα, τότε από τις 17 έως τις 21 Ιανουαρίου μην παραλείψεις να λάβεις μέρος στον διαγωνισμό μας. Το μόνο που χρειάζεται να κάνεις, είναι να ακολουθήσεις τη σελίδα του Astrology.gr στο Instagram (follow @astrology_gr) και να κάνεις tag δυο φίλους σου, προκειμένου να μπεις στην κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί στις 21 Ιανουαρίου!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved