Μήπως κάνεις κι εσύ «εκπτώσεις» για να αποφύγεις τη μοναξιά;
Astrology

Μήπως κάνεις κι εσύ «εκπτώσεις» για να αποφύγεις τη μοναξιά;

Αν ναι, τότε σταμάτα! Kαλύτερα μόνος παρά με κακιά παρέα!

Ο φόβος της μοναξιάς και ο χρόνος που περνά είναι δύο στοιχεία που σπρώχνουν κάποιους ανθρώπους να κάνουν σχέσεις με άτομα που δεν τους αξίζουν. Δέχονται ή ανέχονται διάφορες συμπεριφορές, δίνουν περισσότερα απ’ όσα παίρνουν και το κακό είναι ότι ακόμα κι αν σε μια κρίση ειλικρίνειας το παραδεχτούν, δε χωρίζουν.

Αν ανήκεις σε ένα από αυτά και ζεις σε μια τέτοια κατάσταση να ξέρεις ότι το μεγαλύτερο κακό το κάνεις στον εαυτό σου γιατί φθείρεσαι καθημερινά σε μια κατάσταση που δεν πρόκειται να αλλάξει.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ταύρος είναι από τα πιο πιστά, αξιόπιστα αλλά και ρομαντικά ζώδια, κάτι που τον κάνει και καλό σύντροφο. Το κακό είναι ότι δεν αφήνει εύκολα μια σχέση, ακόμα και αν γνωρίζει ότι δεν είναι αυτό που θα ήθελε. Η πιο πιθανή αιτία είναι ότι δεν του αρέσει η αλλαγή, το ξεβόλεμα, το να κόψει τις συνήθειες της καθημερινότητάς του και ας μην είναι και οι πιο ωραίες... Από την άλλη, είναι και πολύ πεισματάρης και θα κάνει σχεδόν τα πάντα για να διατηρήσει τα πράγματα και να τα φτιάξει, τρώγοντας έτσι πολύτιμο χρόνο από τη ζωή του, αφού ως συνήθως η κατάσταση δεν αλλάζει.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved