Έφτασε η στιγμή να σου αποκαλύψουμε τα μυστικά τους
Astrology

Έφτασε η στιγμή να σου αποκαλύψουμε τα μυστικά τους

Μετά, ίσως και να αλλάξεις γνώμη

Γη, το σπίτι όλων μας. Το χώμα που πατάμε, το έδαφος που χτίζουμε, που φυτεύουμε. Με το νερό γίνεται εύφορο, με τη φωτιά καίγεται, με τον αέρα σηκώνεται σκόνη. Στην αστρολογία, τα ζώδια που ανήκουν στο συγκεκριμένο στοιχείο, Ταύρος, Παρθένος και Αιγόκερως, είναι ταυτισμένα με την πρακτικότητα, την ύλη, τη λογική και την σταθερότητα, που είναι απαραίτητα για να φτιαχτεί και να διατηρηθεί το οποιοδήποτε... οικοδόμημα.

Ρίξε μια ματιά στα 7 στοιχεία που σου αποκαλύπτουμε και να είσαι σίγουρος/η ότι μετά θα σου είναι πολύ πιο εύκολο να τα αποκρυπτογραφήσεις και -γιατί όχι;- να αλλάξεις τη γνώμη σου για αυτά.

1. Η ασφάλεια είναι Top προτεραιότητα

Τα ζώδια της Γης εργάζονται σκληρά για να αποκτήσουν ένα ασφαλές περιβάλλον τόσο για τους εαυτούς τους όσο και για τα αγαπημένα τους πρόσωπα. Αντί να κάνουν ριψοκίνδυνες ενέργειες, προσπαθούν να είναι πιο συντηρητικά και προσεκτικά, αξιολογώντας πλήρως τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα οποιασδήποτε σημαντικής κίνησης. Κι εδώ καταρρίπτεται κι ένας μύθος: Τα συγκεκριμένα ζώδια είναι βαρετά... Όχι, είναι αρκετά έξυπνα, ώστε, πριν πετάξουν, να τσεκάρουν το... αλεξίπτωτό τους.

2. Έχουν ισχυρή αίσθηση του καθήκοντος

Και τα τρία ζώδια είναι αρκετά υπεύθυνα σε ό,τι αναλάβουν. Είτε είναι η ευθύνη τους η οικογένεια και οι αγαπημένοι τους άνθρωποι είτε η εργασία και η καριέρα τους, όποια υποχρέωση - καθήκον έχουν αναλάβει, θα την εκπληρώσουν στο ακέραιο με τη δέουσα σοβαρότητα. Εξ αιτίας του συγκεκριμένου χαρακτηριστικού, θεωρούνται και τα πλέον αξιόπιστα του ζωδιακού. Είναι αυτά που θα αναλάβουν να βγάλουν τα κάστανα από τη φωτιά, να δώσουν λύσεις σε προβλήματα και ο καθένας μπορεί να βασιστεί πάνω τους, καθώς δεν πρόκειται να τον απογοητεύσουν.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved