Καθένας μας έχει και τα κουσούρια του! Αυτό είναι το δικό σου, που πρέπει να κόψεις!
Astrology

Καθένας μας έχει και τα κουσούρια του! Αυτό είναι το δικό σου, που πρέπει να κόψεις!

Γίνε η αλλαγή που θέλεις να δεις...

Όλα τα ζώδια έχουν θετικά και αρνητικά στοχεία στο χαρακτήρα τους, άλλα λιγότερο και άλλα περισσότερο εμφανή. Πιο κάτω θα διαβάσεις ποιο είναι το πιο αρνητικό στοιχείο στον χαρακτήρα κάθε ζωδίου, το οποίο γίνεται αμέσως αντιληπτό και που καλό θα ήταν να προσπαθήσει να το βελτιώσει.

ΚΡΙΟΣ

Μερικές φορές είναι δύσκολο να καταλάβεις τα συναισθήματα των άλλων. Θα βοηθούσε πολύ αν στεκόσουν για λίγο να ακούσεις και απλώς να δώσεις την καλύτερη συμβουλή που μπορείς. Πες ότι λυπάσαι, ότι νοιάζεσαι και ρώτα αν μπορείς να κάνεις κάτι για να βοηθήσεις. Να θυμάσαι ότι δεν περιστρέφεται πάντα γύρω από εσένα το κάθε τι που νιώθουν οι άλλοι. Απλώς δείξε τους ότι ενδιαφέρεσαι, προσφέροντας τη βοήθειά σου.

ΤΑΥΡΟΣ

Τείνεις να είσαι υπερβολικά πεισματάρης και το ξέρεις. Θα βοηθούσε πολύ να ακούσεις την άποψη κάποιου άλλου πριν αντιδράσεις και να σκεφτείς ποια μπορεί να είναι η καλύτερη λύση πριν πάρεις την απόφασή σου. Απλά σιγουρέψου ότι ακούς για να καταλάβεις, πριν απαντήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Είναι σύνηθες με εσένα να εκφράζεις τις απόψεις με ιδιαίτερη έμφαση. Μάλλον χρειάζεται να εξηγήσεις το ότι ο λόγος που παθιάζεσαι τόσο όταν μιλάς είναι επειδή θέλεις να προειδοποιήσεις για τον ενδεχόμενο κίνδυνο να επαληθευθούν όσα λες. Γιατί εσύ ξέρεις!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved