Αυτά τα άτομα έχουν «δύο πρόσωπα»! Μη σε ξεγελά η πρώτη εντύπωση!
Astrology

Αυτά τα άτομα έχουν «δύο πρόσωπα»! Μη σε ξεγελά η πρώτη εντύπωση!

Ναι σωστά το μάντεψες το ένα, τα άλλα όμως μπορείς να τα βρεις;

Πόσες φορές δεν έχεις πει τη φράση «δεν είναι τελικά αυτό που φαινόταν»; Σίγουρα αρκετές! Προφανώς ξεγελάστηκες από το χαμόγελο, τις κολακείες, τη γλύκα ή την σεμνότητα ενός ατόμου και πίστεψες ότι είναι αυτό που βλέπεις, στην πορεία όμως διαπίστωσες ότι είχες πέσει πανηγυρικά έξω. Για να αποφύγουμε κάθε παρεξήγηση: Όταν λέμε ότι κάποια ζώδια έχουν δυο πρόσωπα, δεν εννοούμε μόνο τα διπρόσωπα, τα ψεύτικα δηλαδή ή τα υποκριτικά, αλλά κι αυτά που μπορούν να σε κάνουν να δημιουργήσεις -άθελά τους ή ηθελημένα- μια εικόνα στο μυαλό σου, που δεν είναι σωστή.

Ξέρουμε, επίσης, ότι μόλις διάβασες τον τίτλο, το μυαλό σου πήγε αμέσως στον Δίδυμο! Έχεις απόλυτο δίκιο! Είναι όντως ένα από αυτά! Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα υπόλοιπα! Βάζουμε στοίχημα ότι ένα-δυο θα σε εκπλήξουν!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Κατέχει (και το ξέρεις) τα ηνία! Φαίνεται ανέμελος, cool και παιχνιδιάρης, σχεδόν αδιάφορος για το τι παίζει γύρω του, το μυαλό του όμως ήδη έχει μαζέψει όλες τις πληροφορίες, τις έχει επεξεργαστεί και βρίσκεται ένα χιλιόμετρο πιο μπροστά. Κάνει με επιτυχία τον χαζό, είναι όμως για περιορισμένο αριθμό παραστάσεων. Είναι τετραπέρατος, εφευρετικός κι εκεί που νομίζεις ότι τον έχεις στριμώξει στη γωνία, όχι μόνο θα σου ξεγλιστρήσει, αλλά θα βρεθείς εσύ στο καναβάτσο. Μην κάνεις τη βλακεία να τον υποτιμήσεις επειδή τον βλέπεις γελαστό και χαλαρό. Σε κοροϊδεύει! Δε θα καταλάβεις το πότε θα σε δέσει χειροπόδαρα...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved