Αν φας φαγητό από τα χεράκια τους, θα γλείφεις τα δάχτυλά σου!
Astrology

Αν φας φαγητό από τα χεράκια τους, θα γλείφεις τα δάχτυλά σου!

Με ευκολία θα μπορούσαν να γίνουν σεφ και να διεκδικήσουν τον… χρυσό σκούφο! 

Όταν μιλάμε για καλό μαγείρεμα, δεν αναφερόμαστε απλά στην ανάμιξη συστατικών, στην ισορροπημένη αναλογία ή στην προετοιμασία ενός πιάτου. Η… αριστοτεχνική μαγειρική είναι και αυτή μία μορφή τέχνης.

Ένας καλός μάγειρας δεν είναι εκείνος ο οποίος έχει μόνο πρακτική γνώση για το πώς θα φτιάξει ένα νόστιμο φαγητό ή γλυκό. Είναι αυτός που μπορεί να πειραματιστεί με τις… πιθανότητες! Είναι εκείνος που μπορεί να αναμείξει τα υλικά με τέτοιον τρόπο, ώστε το ένα να συμπληρώνει το άλλο, τονίζοντας ταυτόχρονα τα καλύτερα στοιχεία από το καθένα.

Μερικά ζώδια είναι προικισμένα με το ταλέντο στη μαγειρική και με ευκολία θα μπορούσαν να γίνουν σεφ και να διεκδικήσουν τον… χρυσό σκούφο! Διάβασε αν και το δικό σου ανήκει σε αυτά!

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι λάτρεις του καλού φαγητού και των νόστιμων γλυκών, λογικό είναι λοιπόν να είναι και καλοί μάγειρες. Έχουν την ικανότητα να κρατούν σε απόλυτη αρμονία και ισορροπία τις αισθήσεις τους, τη γεύση, την αφή, την οσμή, την όραση και να τις χρησιμοποιούν κατά τη διαδικασία προετοιμασίας ενός πιάτου. Ακολουθούν τα βήματα μίας συνταγής κατά γράμμα και τολμούν ακόμη και τις πιο περίπλοκες από αυτές. Η ανεξάντλητη υπομονή τους είναι το βασικό εργαλείο που τους κατατάσσει, επίσης, στους καλύτερους… ψήστες. Την επόμενη φορά που ένας Ταύρος θα σε καλέσει για φαγητό, ετοιμάσου να ζήσεις μία απολαυστική εμπειρία...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved