Ξέρουμε πώς κοιμάσαι!
Astrology

Ξέρουμε πώς κοιμάσαι!

Αν βασανίζεσαι, βλέπεις άσχημα όνειρα ή κοιμάσαι σαν πουλάκι

Κι όμως, το κάθε ζώδιο έχει διαφορετικές συνήθειες στον ύπνος. Πέρα από τη στάση του σώματος που παίρνει για να κοιμηθεί, έχει κι άλλα στοιχεία που το ξεχωρίζουν από τα υπόλοιπα. Άλλο κοιμάται καλύτερα όταν το πάρουν αγκαλίτσα, άλλο ξαγρυπνά, άλλο βασανίζεται από άσχημα όνειρα κι άλλο απλά πέφτει στο κρεβατάκι του και κοιμάται σαν πουλάκι.

Το δικό σου πώς κοιμάται; Διάβασε παρακάτω και θα το μάθεις:

Κριός
Ο Κριός είναι ένα ζώδιο υπερκινητικό και έχει συχνά προβλήματα ύπνου. Τα όνειρά του είναι έντονα και ζωντανά, ενώ είναι πολύ δύσκολο να χαλαρώσει και να αποκοιμηθεί γρήγορα. Πολλές φορές κοιμάται και ξυπνάει κατά τη διάρκεια της νύχτας, όπως επίσης ξενυχτάει πολύ και πηγαίνει αργά στο κρεβάτι.

Ταύρος
Ο ύπνος του Ταύρου μπορεί να είναι ανήσυχος, αν δεν νιώθει άνετα. Είναι ιδιαίτερα ευαίσθητος στο περιβάλλον του κι έχει την τάση να κοιμάται πολύ και να χουζουρεύει στο κρεβάτι. Βλέπει συνήθως σημαδιακά όνειρα και κοιμάται καλύτερα με παρέα.

Δίδυμοι
Ο Δίδυμος μπορεί να επιβιώσει με ελάχιστες ώρες ύπνου, αλλά συνήθως τις αναπληρώνει κάποια άσχετη στιγμή της ημέρας. Το μυαλό του είναι συνέχεια σε υπερδιέγερση, έτσι ποτέ δεν κοιμάται εύκολα. Αρκετοί εκπρόσωποι του ζωδίου θεωρούν τον ύπνο χάσιμο χρόνου και την αϋπνία παραγωγική...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved