Αυτοί σε φορτίζουν συναισθηματικά και καταπιέζεσαι!
Astrology

Αυτοί σε φορτίζουν συναισθηματικά και καταπιέζεσαι!

Μη σου τύχουν! Και τίποτα να μην έχεις, πάλι χάλια θα γίνεις!

Προσπάθησε να σκεφτείς πόσους ανθρώπους γνωρίζεις, οι οποίοι με τη διάθεσή τους καταφέρνουν να μονοπωλούν το ενδιαφέρον. Εκείνοι που περνούν κάποιου είδους συναισθηματική «κακουχία» και πρέπει όλοι οι υπόλοιποι να ασχολούνται με το πρόβλημά τους, έστω και έμμεσα.

Αυτός είναι και ο λόγος που καταλήγουν να καταπιέζουν τους γύρω τους. Όπου πάνε μεταφέρουν τα προβλήματά τους, προκαλώντας στον εαυτό τους και τους άλλους ένα ασταμάτητο μαρτύριο. Πρόκειται για το γνωστό σύνολο από drama kings and queens, που δεν μπορούν να ικανοποιηθούν μέχρι να «συμπαρασύρουν» τους πάντες στη δική τους συναισθηματική κατάσταση.

Παρακάτω ακολουθούν τα έξι πιο επιρρεπή ζώδια της συγκεκριμένης… μάστιγας.

ΙΧΘΥΕΣ

Όσο ένας Ιχθύς είναι ακόμη παιδί, μαθαίνει πως όταν κάποιος χάνει την ψυχραιμία του, είναι ικανός πάρει ό,τι θέλει από τους άλλους. Αυτό το μοτίβο είναι που συνεχίζει να ακολουθεί και ως ενήλικα. Είναι για ένας τρόπος, όχι ακριβώς να εκμεταλλευτεί τους άλλους αλλά να αποκομίσει τη βοήθειά τους για να αντιμετωπίσει τις δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Αυτή η πηγαία… περιφρόνηση ενός Διδύμου προς τους άλλους, όταν έχει πρόβλημα, είναι το «κλειδί» που τον βοηθά να κυριαρχεί συναισθηματικά σε όποιο περιβάλλον και αν βρίσκεται. Είναι λες και βρίσκεται μονίμως σε μία κακή διάθεση, την οποία γνωρίζει, δεν θέλει να αλλάξει και παραμένει έτσι απομονωμένος στη γωνία ενός δωματίου, μεταφέροντας ταυτόχρονα τα αρνητικά vibes του στο χώρο.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι ελάχιστα ενδιαφέρονται για τα συναισθήματα των άλλων, όταν έρχεται η ώρα της δικής τους προσωπικής κατάρρευσης. Μεταφορικά, αυτό που θα μπορούσαμε να πούμε πως ένας Ταύρος εκτοξεύει «βόμβες» συναισθηματικής βαρύτητας και έπειτα απλά αποχωρεί. Δεν τον απασχολεί αν οι άλλοι ανησυχούν για εκείνον, αρκεί όλη η προσοχή να είναι στραμμένη πάνω του.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Οι Τοξότες ίσως δεν έχουν τόσο βαρύ συναισθηματικό φορτίο να μεταδώσουν, αλλά αυτό συμβαίνει μόνο εφ’ όσον μάθουν να δέχονται κάποια συγκεκριμένα γεγονότα που προκύπτουν στη ζωή. Αυτό που τους κάνει ανικανοποίητους είναι πως πρέπει να δεχτούν κάτι το οποίο δεν πηγαίνει σύμφωνα με τις προσδοκίες τους. Ακριβώς για αυτό ένας Τοξότης καταλήγει πάντα απογοητευμένος, νομίζοντας πως μόνο εκείνος ήξερε και ξέρει πάντα πιο είναι το σωστό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Η Παρθένος έχει μία τάση ανωτερότητας απέναντί στα πάντα και θεωρεί πως και οι υπόλοιποι οφείλουν να του φέρονται ανάλογα. Αυτή η συμπεριφορά του όμως είναι που κουράζει τους άλλους, οι οποίοι αισθάνονται καταπιεσμένοι από αυτό το είδος ανωτερότητας. Όσο ένας Παρθένος έχει την ανάγκη όλα να πηγαίνουν με το ρυθμό του και οι υπόλοιποι δεν «κουρδίζονται» σε αυτόν, θα συνεχίζει απλά να τους εξαντλεί.

ΚΡΙΟΣ

Το πρόβλημα με τον Κριό δεν είναι μόνο πως λειτουργεί ως ένα συναισθηματικό βάρος, αλλά ότι δεν σταματάει μέχρι να φέρει και τους γύρω του σε αυτό το σημείο. Για κάποιο περίεργο λόγο, απολαμβάνει να μην είναι κανείς ευτυχισμένος, όταν και εκείνος δεν είναι. Με λίγα λόγια, όταν όλοι είναι χάλια, μπορεί να είναι η καλύτερη ώρα για έναν Κριό!

Διάβασε επίσης: Αν φας φαγητό από τα χεράκια αυτών των ζωδίων, θα γλείφεις τα δάχτυλά σου!

Αυτά είναι τα πέντε πιο απρόσεκτα ζώδια!

Αποκαλύπτουμε την πιο κρυφή σου επιθυμία, σύμφωνα με το ζώδιό σου

Αυτά τα ζώδια έχουν «δύο πρόσωπα»! Μη σε ξεγελά η πρώτη εντύπωση!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved