Αν χώρισες από αυτά τα 4 άτομα, θα σε κάνουν να το μετανιώνεις για μια ζωή!
Astrology

Αν χώρισες από αυτά τα 4 άτομα, θα σε κάνουν να το μετανιώνεις για μια ζωή!

Θα πονέσεις πολύ, όπως πόνεσαν

Μερικοί άνθρωποι μπορούν να ελέγξουν τα συναισθήματά τους σχετικά εύκολα, γι’ αυτό και είναι δύσκολο να καταλάβεις, εάν πραγματικά στενοχωριούνται από έναν χωρισμό ή δεν τους νοιάζει. Υπάρχουν κι άλλοι όμως που πονούν πολύ. Δεν σημαίνει απαραίτητα ότι θα εκδικηθούν, αλλά θα κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να μην ξεχάσει ποτέ ο/η πρώην τους πόσο τους διέλυσε. Να γνωρίζει τι ακριβώς αισθάνθηκαν, να νιώθει ενοχές και να το μετανιώνει συνεχώς.

Διάβασε παρακάτω ποια είναι τα 4 ζώδια που θα κάνουν τα πάντα για να πονέσεις κι εσύ όπως πόνεσαν κι αυτά, όταν τα χώρισες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι γνωστό ότι είναι πολύ συναισθηματικός γενικά στη ζωή του, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ερωτική σχέση. Όταν τα πράγματα αρχίσουν να «παίρνουν την κάτω βόλτα», θα κάνει ό, τι μπορεί για να κρατήσει τη σχέση ζωντανή. Αν «ραγίσεις» την καρδιά του, θα πρέπει να έχεις πολύ καλό λόγο. Ακούγεται ανόητο, αλλά θα προτιμούσε να χωρίσει γιατί κι οι δυο έπαψαν κάποια στιγμή να αγαπιούνται, παρά από εξαπάτηση ή απιστία. Στάνταρ, δεν θα σε κοιτάξει ποτέ ξανά με τον ίδιο τρόπο, που σε κοιτούσε τότε που ήταν ερωτευμένος. Θα γίνεις ένας/μία ξένος/η και θα σε κάνει να το νιώσεις στο πετσί σου...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved