Αυτό είναι το φάρμακο για την ψυχή σου!
Astrology

Αυτό είναι το φάρμακο για την ψυχή σου!

Αναζήτησέ το!

Την ίδια ώρα που ο Άρης αρματώνεται για τις δικές του μάχες κι ίσως να γεμίζει με φόβο την ψυχή σου, ο Δίας με τον Ποσειδώνα σου προτείνουν να πετάξεις ψηλότερα από τις εντάσεις και τις διαμάχες, με όχημα την φαντασία σου και την πίστη σου σε έναν όμορφο κόσμο.

Εκεί όπου ιδανικά και φιλοσοφίες πλέκουν το ευωδιαστό στεφάνι μιας ζωής απαλλαγμένης από τα «τετριμμένα» και την αίσθηση του χρέους που τόσο σε βαραίνει.

Όχι, ούτε χρωστάς, ούτε σου χρωστάνε, αφού η ανθρώπινη ύπαρξη υπερβαίνει τους αδυσώπητους νόμους της ανάγκης, έστω κι αν σε έχουν πείσει πως το «σπίτι» σου είναι φτιαγμένο από ευρώ. Από δεξαμενές αγάπης και αγκαλιές είναι, πλουσιοπάροχα δοσμένες κι όπως ακριβώς κάποιος που δεν φοβάται μήπως «χάσει», δίνει τα πάντα, έτσι κι εσύ καλείσαι να προσφέρεις ξέροντας πως το σύμπαν σου, ο Θεός σου σε έχουν πλάσει για να καμαρώσουν την πνευματικότητά σου.

Αυτήν λοιπόν να τιμήσεις κι όχι τους απανταχού μπαγαμπόντηδες, που ποντάρουν στα όνειρά σου για μια υλική ευμάρεια και σε παρασύρουν σε παγίδες. «Δωρεάν λάβετε, δωρεάν δότε», αυτό να θυμάσαι!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved