Εβδομάδα «φωτιά» με εντάσεις, συγκρούσεις και ατυχήματα
Astrology

Εβδομάδα «φωτιά» με εντάσεις, συγκρούσεις και ατυχήματα

Άρης προ των πυλών: Οδηγός επιβίωσης κι όχι μόνο

Οι αντιθέσεις του Άρη με Κρόνο και Πλούτωνα δεν παραπέμπουν βέβαια σε ένα ξέγνοιαστο πικ νικ, ούτε όμως είναι για να τις φοβάσαι και να σκύβεις το κεφάλι μπροστά στην «αδυσώπητη μοίρα». Και παρότι θα υπάρξουν εντάσεις, συγκρούσεις και ατυχήματα στο ευρύτερο ή το πιο στενό περιβάλλον σου, από πλευράς σου μπορείς να επικεντρωθείς στις πιο γόνιμες και παραγωγικές διαστάσεις αυτών των όψεων. Γιατί κάθε νόμισμα έχει δύο όψεις.

Κατ’ αρχάς, οι «μάχες» που υπόσχεται ο κόκκινος πλανήτης δεν είναι εκ προοιμίου χαμένες, ούτε άσκοπες. Αντίθετα, σου δίνουν την ευκαιρία να ξεσκεπάσεις τους «κακούς» και να εφαρμόσεις μια συμβιβαστική όσο και αποτελεσματική πολιτική σε πολυσύνθετα ζητήματα. Εξ' άλλου η σύνθεση είναι η κόρη της αντιπαράθεσης και ο Άρης δεν σου λέει παρά «πολέμα», διεκδίκησε, μέσα στα όρια των δυνατοτήτων σου.

Πρώτο βήμα λοιπόν είναι να λειτουργήσεις ρεαλιστικά, αναγνωρίζοντας τους περιορισμούς που διέπουν την ζωή σου αλλά και την δύναμη των δικών σου «θέλω». Κι εδώ είναι που πρέπει να ζυγίσεις την κατάσταση, έχοντας επίγνωση του πότε ή που «σε παίρνει» και πότε όχι.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved