Αυτό είναι το μυστικό για να κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου!
Astrology

Αυτό είναι το μυστικό για να κάνεις το καλύτερο σεξ της ζωής σου!

Βάλε... «φωτιά» στο κρεβάτι σου!

Υπάρχει ένα... μυστικό που θα σε βοηθήσει να μάθεις πώς θα «απογειώσεις» τη σεξουαλική σου ζωή. Αυτό δεν είναι άλλο από την αύρα σου.

Ναι, αν θέλεις να κάνεις απίστευτο σεξ με τον σύντροφό σου, τότε πρέπει να ανακαλύψεις το χρώμα της αύρας σου. Τι είναι η αύρα; Πρόκειται για ένα σύνολο ηλεκτρομαγνητικών μορφών ενέργειας που περιβάλλει το φυσικό σώμα και θεωρείται η έδρα της ζωτικής δύναμης. Και ναι, η αύρα έχει χρώματα! Η αύρα είναι ουσιαστικά η ενέργεια που βγάζεις προς τους άλλους. Για παράδειγμα, μια αύρα που ακτινοβολεί, προσελκύει τους ανθρώπους, ενώ η σκοτεινή αύρα τούς απομακρύνει.

Όλοι μας έχουμε, επίσης, μια σεξουαλική αύρα και το καλό με εκείνη είναι πως αλλάζει συχνά -ακόμη και σε καθημερινό επίπεδο- επηρεάζοντας έτσι τη σεξουαλική σου ζωή, άλλοτε προς το καλύτερο και άλλοτε προς το χειρότερο. Σου έχει τύχει να συναντήσεις έναν άντρα και να φανταστείς αμέσως πώς θα ήταν το σεξ μαζί του; Αν η απάντησή σου είναι «ναι», τότε αυτό σημαίνει ότι κατάφερες να «διαβάσεις» την αύρα του! Φαντάσου, λοιπόν, πόσο υπέροχα θα ήταν αν μπορούσες να ελέγξεις τα χρώματα της σεξουαλικής σου αύρας κατά τη διάρκεια της ερωτικής επαφής με τον αγαπημένο σου! Αν καταφέρνατε να «συντονιστείτε», το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα θα ήταν -τουλάχιστον- «εκρηκτικό». Το πιο σημαντικό κομμάτι για να το πετύχεις αυτό, λοιπόν, είναι το να καταφέρεις να «διαβάσεις» τα χρώματα της δικής σου αύρας, ώστε να καταλάβεις τι είναι εκείνο που θέλεις από τον ερωτικό σου σύντροφο.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved