Τα 5 ζώδια που θα δεινοπαθήσουν με τον ανάδρομο Ερμή!
Astrology

Τα 5 ζώδια που θα δεινοπαθήσουν με τον ανάδρομο Ερμή!

Όλα τα ζώδια βιώνουν μια ταλαιπωρία, αυτά όμως θα υποφέρουν πιο πολύ!

Το ήξερες, το υποπτευόσουν, άλλωστε τα τελευταία καλοκαίρια ο ανάδρομος Ερμής είναι κάτι σαν... επιδημία! Εκεί που πας να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις διακοπές σου, τσουπ, σκάει αυτός μύτη και γίνεται της τρελής. Το πρόγραμμά σου τινάζεται στον αέρα, σχέδια αλλάζουν ή αναθεωρούνται, δουλειές κολλάνε ή αναβάλλονται επ' αόριστο και σε καθυστερούν, χάνεις το αεροπλάνο, το τρένο ή το πλοίο ή υπάρχουν ακυρώσεις ή γίνεται στραβή με τα εισιτήρια, ενώ η στοιχειώδης συνεννόηση έχει πάρει κι αυτή... άδεια.

Όλα τα ζώδια βιώνουν μια ταλαιπωρία, ανάλογα με το πού τους "χτυπάει", ωστόσο, υπάρχουν συγκεκριμένα κάθε φορά που δεινοπαθούν.

Παρακάτω θα δεις ποια είναι τα 5 ζώδια που θα υποφέρουν από τον Ερμή ανάδρομο:

ΛΕΩΝ

Εσύ κανονικά θα έπρεπε να λάμπεις όλο αυτό το διάστημα, να φωτίζεις όλον τον κόσμο και αραχτός στην ξαπλώστρα σου, ρουφώντας νωχελικά το κοκτέιλ σου, να καμαρώνεις με τα βλέμματα που συγκεντρώνεις πάνω σου. Αμ δε! Με τον Ερμή ανάδρομο στο ζώδιό σου, κάτι σαν διακοπή ρεύματος θα είναι. Θα ψάχνεις κι εσύ κερί για να φωτιστείς και να δεις πού πηγαίνεις μην στραβοπατήσεις αλλά δε θα βρίσκεις. Τσάμπα τα ψώνια, τσάμπα τόσα έξοδα παραστάσεως, αφού θα πρέπει να τραβάς από τα μαλλιά για να πάρεις την προσοχή που σου αξίζει. Τι στο καλό; Αόρατος είσαι; Πλήγμα! Δεν το συζητάμε! Άσε που για αλλού θα ξεκινάς κι αλλού θα καταλήγεις. Είχες βάλει κάποιον σκοπό, είχες έναν στόχο; Ξέχνα τον! Τίποτα δε θα σου πάει όπως ήθελες, θα είσαι στην τσίτα, τα νεύρα θα σου σπάνε, αλλά τι να πεις και τι να ομολογήσεις, που κι αυτό λάθος θα βγαίνει και θα τσακώνεσαι;

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved