Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Άγνωστες λεπτομέρειες της συζύγου του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη
Astrology

Μαρέβα Γκραμπόφσκι: Άγνωστες λεπτομέρειες της συζύγου του Πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη

Το who is who της Πρώτης Κυρίας

Η Μαρέβα Γκραμπόφσκι γεννήθηκε στην Αθήνα το 1967 και έχει καταγωγή από την Αίγυπτο και τη Βαρσοβία ενώ η γιαγιά της, Μαίρη Άνταμς, προέρχεται από Άγγλους προγόνους της Σμύρνης.

Με τον Κυριάκο Μητσοτάκη γνωρίστηκαν στο Χάρβαρντ, πριν από 20 περίπου χρόνια και παντρεύτηκαν το 1997 στην Αγία Ειρήνη, στην Πλάκα, ενώ η κόρη τους Σοφία γεννήθηκε λίγους μήνες μετά. Αργότερα απέκτησαν άλλα δύο παιδιά, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη.

Η σχέση τους άργησε να γίνει αποδεκτή από την οικογένεια Μητσοτάκη και οι συγκρούσεις ήταν έντονες, ενώ η Μαρέβα Γκραμπόφσκι θεωρείται ο υποκινητής του πολιτικού αναστήματος που έχει ορθώσει ο Κυριάκος κόντρα στις πολιτικές διαφωνίες που υπάρχουν μέσα στην οικογένεια Μητσοτάκη. Γυναίκα καριέρας και δυναμική έχει δηλώσει για τον εαυτό της: «Εγώ ήμουν και είμαι ένας ανεξάρτητος άνθρωπος και οικονομικά και ως προσωπικότητα» και έχει επιβιώσει σε ανταγωνιστικά επιχειρηματικά και τραπεζικά περιβάλλοντα.

Εργάστηκε για 12 χρόνια ως στέλεχος της Deutsche Bank και σήμερα είναι συνιδιοκτήτρια της εταιρείας ενδυμάτων και τσαντών Zeus + Δione, που ιδρύθηκε το 2012 και το όνειρό της είναι να την κάνει παγκοσμίου φήμης.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved