Πανσέληνος-Έκλειψη στον Αιγόκερω: Γιατρέ, θα ζήσω;
Astrology

Πανσέληνος-Έκλειψη στον Αιγόκερω: Γιατρέ, θα ζήσω;

Α, δεν μας τα λέει καλά αυτή η Πανσέληνος!

Είναι έκλειψη στον Αιγόκερω μασκέ! Γιατρέ, θα ζήσω;

Η απάντηση είναι, ναι, θα ζήσεις, αλλά στο μεταξύ (αναφέρομαι στις 15 ημέρες ΠΡΙΝ την έκλειψη), θα έχουν γίνει ζυμώσεις και θα σου ζητηθούν αλλαγές. Οι οικογενειακές σχέσεις, οι συντροφικές σχέσεις, οι σχέσεις δυνάμεων μεταξύ προσώπων, οι συναισθηματικές αντιδράσεις και η ψυχαναγκαστική συμπεριφορά, θα απασχολήσουν ξεχωριστά κάποια ζώδια.

Δεδομένου ότι η έκλειψη είναι στον Αιγόκερω, τα πράγματα θα είναι κάπως σκληρά, ξερά και θα έχουν χαρακτήρα σχεδόν υποχρεωτικό. Ας μην το κρύψουμε άλλωστε, ο Αιγόκερως δεν ικανοποιεί τις συνθήκες της Σελήνης (ως πλανήτη), άρα, δεν της βγάζει και τις καλύτερες ποιότητες.

Αιγόκεροι, Καρκίνοι, βρίσκεστε στην πρώτη γραμμή του πυρός. Ιδιαίτερα εσείς Αιγόκεροι, φοβάμαι ότι θα αντιδράσετε με τρόπο που θα εκπλήξει τον ίδιο σας τον εαυτό. Για να είμαι ειλικρινής, επειδή έχετε και τον Κρονοπλούτωνα εκεί κοντά στην Σελήνη, θα έχετε έντονες εσωτερικές διεργασίες κι ίσως προβείτε και σε απότομες εξωτερικές αλλαγές! Καρκίνοι, προσοχή στο κενό μεταξύ του εαυτού σας και της σχέσης σας με τον άνθρωπο που αγαπάτε. Ίσως βιώσετε συναισθήματα που να σας οδηγήσουν να αλλάξετε την στάση σας απέναντί του/της.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved