Quiz: Τα «πάρε δώσε» του Υφυπουργού Εξωτερικών με άνθρωπο της νύχτας
Astrology

Quiz: Τα «πάρε δώσε» του Υφυπουργού Εξωτερικών με άνθρωπο της νύχτας

Διάβασε την ιστορία και βρες το ζώδιο του ενός από τους δυο πρωταγωνιστές

Ο Γιώργος Πλέμπας, Τοξότης, με ωροσκόπο στον Σκορπιό, έστεκε περήφανος μπροστά στον καθρέφτη, προβάροντας το υπουργικό κοστούμι του. "Φτου σου αγόρι μου", έλεγε και ξανάλεγε!

Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες τον ήθελαν υφυπουργό εξωτερικών με αρμοδιότητες Οφσόρ και δεν έμενε παρά η επιβεβαίωση από τον πρωθυπουργό. Και να που το κινητό του άρχισε να κτυπά στους ρυθμούς της Έφης Θώδη: «Στην γιουροβίζιον θα πάω»

Στην άλλη άκρη όμως δεν ακούστηκε η φωνή του πρωθυπουργού αλλά του Μήτσου Ντάγκλα ή αλλιώς «Αόρατου» όπως ήταν γνωστός στον κόσμο της νύχτας, αφού έκανε τις βρωμοδουλειές του χωρίς να φαίνεται, χρησιμοποιώντας διάφορους «μπροστινούς». Πενήντα τρεις φορές είχε παραπεμφθεί στην Δικαιοσύνη αλλά σε όλες τις υποθέσεις αθωώθηκε «λόγω αμφιβολιών».

-"Άτσα Γιωργάκη, τι μαθαίνω; Πάμε για καρεκλίτσα; Πολύ χαίρομαι αγόρι μου και σίγουρα τώρα που θα συνεργαστούμε στενά, θα λυθεί το πρόβλημα με εκείνον τον αδιάφθορο της Δίωξης, που μου έχει γίνει στενός κορσές. Στην Γαύδο να πάει, να κάνει ντου στους ξεβράκωτους… Χα χα χα, που τα βρίσκω και τα λέω… Έτσι δεν είναι Αλαφροχέρη; Ή μήπως ξέχασες τα παλιά;"

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved