Σεληνιακή Έκλειψη Ιουλίου: Στενάχωρα γεγονότα και ξεκαθαρίσματα στις ανθρώπινες σχέσεις
Astrology

Σεληνιακή Έκλειψη Ιουλίου: Στενάχωρα γεγονότα και ξεκαθαρίσματα στις ανθρώπινες σχέσεις

Τι... «μαντάτα» φέρνει η Σεληνιακή Έκλειψη του Ιουλίου στην Ελλάδα αλλά και σε προσωπικό επίπεδο;

Η Σεληνιακή έκλειψη, ορατή από την Ελλάδα, γίνεται το βράδυ της Τρίτης 16 προς 17 Ιουλίου στις 24ο 04 Αιγόκερω (29ο 56 Τοξότη αστρικά) και ρίχνει την μάλλον «βαριά» σκιά της στην ανθρώπινη ψυχολογία, δρομολογώντας στενόχωρα περιστατικά αλλά και ξεκαθαρίσματα στις ανθρώπινες σχέσεις. Σε αυτό συνηγορούν η συμμετοχή του Πλούτωνα και η αντίθεση Αφροδίτης-Κρόνου, που την συνοδεύει.

Επιπλέον, η σύνοδος του αστρικού Άρη με την τροπική Αφροδίτη υποδηλώνει πως σε προσωπικό επίπεδο οι όποιες καταθλιπτικές και αυτό-υποτιμητικές τάσεις μπορεί να βρουν διέξοδο μέσα από μη ελεγχόμενα ξεσπάσματα, ενώ ψυχολογικά αλλά και σεξουαλικά το όλο σχήμα παραπέμπει σε σαδομαζοχιστικές εκδηλώσεις.

Από την άλλη πλευρά, ο εντοπισμός συμπλεγματικών καταστάσεων κι απωθημένων είναι ένα καλό πρώτο βήμα για την εξισορρόπηση-θεραπεία τους και την περαιτέρω αυτογνωσιακή εξέλιξη. Ανάλογα βήματα μπορεί να γίνουν και ως προς την διερεύνηση «σκοτεινών υποθέσεων», με τις αποκαλύψεις να ορίζουν ένα ακόμη «τέλος της αθωότητας» αλλά και μια νέα αρχή, πέρα από τις όποιες ψευδαισθήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved