Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τον Αύγουστο του 2019
Astrology

Όλα όσα χρειάζεται να ξέρεις για τον Αύγουστο του 2019

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για τους πλανήτες και τα ζώδια για τον Αύγουστο

Το καλοκαιράκι φτάνει προς το τέλος του καθώς διανύουμε τον τρίτο του μήνα, που όπως φαίνεται θα κάνει αισθητή την παρουσία του, καθώς περιλαμβάνει μετακινήσεις πλανητών και δύο Νέες Σελήνες την πρώτη και την προτελευταία μέρα του Αυγούστου! Ας πάμε λοιπόν να δούμε τι περιλαμβάνει το –ομολογουμένως- πλούσιο μενού του!

-Η πρώτη Νέα Σελήνη γίνεται την 1η Αυγούστου, 06:10 πμ, στις 08° 36’ του Λέοντα κι εσείς του Σταθερού Σταυρού, Λέοντες, Υδροχόοι, Ταύροι και Σκορπιοί από την πρώτη κιόλας του μήνα καλείστε να καλείστε να κλείσετε οριστικά την πόρτα πίσω σας και να ξεκινήσετε έναν καινούργιο κύκλο τόσο στον επαγγελματικό, όσο και τον ερωτικό τομέα. Σαφώς τίποτα δε θα είναι εύκολο, αφού ενδεχομένως να χρειαστεί να έρθετε σε ρήξη ακόμα και με πολύ οικεία σας πρόσωπα ή να δώσετε ένα τέλος σε καταστάσεις που πλέον δε σας εξυπηρετούν. Πιθανόν να δοκιμάσετε διαφορετικά πράγματα, να πάρετε σημαντικές αποφάσεις είτε για συμβίωση-γάμο και παιδί είτε για χωρισμό και διακοπή συνεργασιών. Άλλωστε, μην ξεχνάτε ότι ο Άρης βρίσκεται ακόμα στο Λιοντάρι. Επηρεάζεστε κι εσείς Κριοί, Αιγόκεροι και Καρκίνοι, όπου τα δεδομένα στα ερωτικά και τα οικονομικά σας αλλάζουν προς το καλύτερο και πλέον διεκδικείτε να πάρετε αυτά που πραγματικά αξίζετε.

- Ο Ερμής στις 2/8 ξαναπαίρνει μπροστά και γυρνά ορθόδρομος, ενώ βρίσκεται στις 24 μοίρες του Καρκίνου! Προς ολοταχώς και χωρίς άλλες καθυστερήσεις, θα περάσει και πάλι στον Λέοντα στις 11/8, 10:45 μμ. Στις 29/8, 10:47 πμ περνά στην Παρθένο, βοηθώντας εσάς Παρθένους, Ιχθύς, Διδύμους και Τοξότες να οργανωθείτε, να τακτοποιήσετε τις εκκρεμείς υποθέσεις σας και βάλετε μπροστά σχέδια, ιδέες και προγράμματα που είχατε κάνει, ώστε να τα υλοποιήσετε. Ταύροι, Λέοντες και Υδροχόοι ήρθε η στιγμή να μαζέψετε τα ασυμμάζευτα και να κάνετε τα ερωτικά και οικονομικά σας πλάνα, κρίνοντας τα πάντα με βάση τη λογική και χωρίς υψηλές προσδοκίες και απαιτήσεις.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved