Ξέρουμε τι βλέπεις τα βράδια στα όνειρά σου
Astrology

Ξέρουμε τι βλέπεις τα βράδια στα όνειρά σου

Τι ονειρεύεται κάθε ζώδιο;

Τα όνειραείναι σαν μικρά «παράθυρα» στην ψυχή ενός ατόμου. Ακόμη και τα πιο δυσνόητα από αυτά, εκείνα που δεν βγάζουν κανένα απολύτως νόημα, θα εμπεριέχουν πάντα έστω ένα μικρό κομμάτι αλήθειας. Μπορεί τα περισσότερα να περιλαμβάνουν εικόνες παράξενες, καταστάσεις ασαφείς και συγκεχυμένες, όμως είναι μία καλή αφορμή μέσα από αυτά να μπορέσουμε να πάρουμε απαντήσεις γύρω από ζητήματα που μας απασχολούν.

Κάθε ζώδιο ονειρεύεται κάτι διαφορετικό όταν κοιμάται. Ακριβώς όπως τα όνειρα μπορούν να μας δείξουν ποιοι είμαστε και τι πραγματικά αισθανόμαστε, έτσι και το ζώδιό μας ενδέχεται να μας δείχνει γιατί βλέπουμε τα συγκεκριμένα όνειρα.

Παρότι η επιστήμη έχει εξηγήσει με πολλές μελέτες τον λόγο που οι άνθρωποι βλέπουν όνειρα όταν κοιμούνται, μερικοί άνθρωποι έχουν την τάση να πιστεύουν πως οι εικόνες αυτές είναι ο τρόπος του εγκεφάλου μας να εξωτερικεύσει δικές μας βαθύτερες επιθυμίες. Ωστόσο, αν θες να μάθεις τι ακριβώς θέλουν να σου πουν τα όνειρα που βλέπεις κάθε βράδυ, το πρώτο πράγμα που πρέπει να κάνεις είναι να μελετήσεις το ζώδιό σου.

ΚΡΙΟΣ

Τα όνειρα των Κριών δεν απέχουν πολύ από την πραγματική τους ζωή, ίσως είναι μονάχα λίγο πιο περιπετειώδη. Στην πραγματικότητα, πρόκειται για μία μεγεθυμένη οπτική της ίδια της πραγματικότητας. Μέσα στο όνειρο, ένας Κριός έχει την τάση να διερευνά ή να αναθεωρεί το συμπέρασμα ή το επιχείρημα που μπορεί να ακούστηκε στη συζήτησή του με κάποιον. Όταν δεν αναπαράγει αληθινές καταστάσεις, ονειρεύεται πως εξερευνάει ένα μέρος το οποίο θέλει πολύ να επισκεφθεί...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved