Τα έξι άτομα που βασίζονται πολύ πάνω στους άλλους!
Astrology

Τα έξι άτομα που βασίζονται πολύ πάνω στους άλλους!

Δεν μπορούν να ζήσουν μόνα τους ή να κάνουν οτιδήποτε χωρίς βοήθεια και στήριξη.

Αν υποθέσουμε ότι χωρίζαμε τους ανθρώπους σε δύο μεγάλες κατηγορίες: Από τη μία θα βάζαμε τους απόλυτα αυτάρκεις που ούτε θέλουν, ούτε δέχονται τη βοήθεια των άλλων και από την άλλη εκείνους που βασίζονται σε αυτούς και τους χρειάζονται, για να νιώσουν καλά ή να διεκπεραιώσουν όλα αυτά που θεωρούν πως δεν μπορούν μόνοι τους.

Το συγκεκριμένο δίπολο μάλιστα, συναντάται πολύ συχνά ανάμεσα σε συγκατοίκους ή παντρεμένα ζευγάρια, όπου ο ένας συνήθως αναλαμβάνει τον πρώτο και ο άλλος τον δεύτερο ρόλο. Σαφώς καμία συμπεριφορά από τις δύο δεν είναι εντελώς υγιής, ακόμη και αν αρκετοί θεωρούν την απόλυτη αυτάρκεια ένα σημάδι δύναμης.

Τι γίνεται όμως με εκείνους που βασίζονται στους άλλους; Ποια είναι τα ζώδια εκείνα που «κρύβονται» πίσω από μία τέτοια συμπεριφορά; Διάβασε τη λίστα που ακολουθεί και θα σου λυθούν όλες οι απορίες!

ΙΧΘΥΕΣ

Οι Ιχθύες βασίζονται περισσότερο απ' όλους στους άλλους. Έχουν ανάγκη την φροντίδα, την παρηγοριά, τη συναισθηματική στήριξη. Οι άνθρωποι στους οποίους αναζητά βοήθεια, είναι άτομα τα οποία με χαρά και προθυμία θα τον στηρίξουν, δε θα τον κρίνουν ποτέ για τις επιλογές του και ακριβώς γιατί γνωρίζουν πως στέκονται πλάι σε έναν αληθινό «βράχο», δεν ξεχνούν ποτέ αυτούς που τους βοήθησαν...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved