Τοξότη, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!
Astrology

Τοξότη, στοιχηματίζουμε ότι ΤΕΤΟΙΑ πρόβλεψη για το 2020 δεν έχεις ξαναδιαβάσει!

Διάβασε τη διαφορετική πρόβλεψη του ζωδίου σου για το 2020!

Έλα να σου πω εν τάχει τι θα σου συμβεί το 2020! Θα χρησιμοποιήσω ίσες δόσεις αστρολογίας και χιούμορ! Φύγαμε!

Από όλα έχει ο μπαξές αυτό το σημαδιακό έτος και πάμε να εξερευνήσουμε τι σας περιμένει!

Τον Δία τον παραδώσατε στον Αιγόκερω και ησυχάσατε! Τον πήρε και είπε να σας δώσει και πουρμπουάρ! Έτσι, λοιπόν, εκτός κι αν συντρέχει λόγος, θα μπορέσετε να μαζέψετε και κανένα ψιλό!

Ο Ιανουάριος μπαίνει με μια Έκλειψη (στις 10), στον Καρκίνο. Μια ανακατωσούρα ψυχική θα την νιώσετε και μια ανάγκη να στείλετε κάποιους στον αγύριστο, επίσης. Μην διστάσετε να κάνετε αλλαγές, λυτρωτικές θα είναι!

Ο Ερμής γίνεται ανάδρομος τον Φεβρουάριο στους Ιχθύς (μέχρι τις 11 Μαρτίου), ενώ κατά Μάιο μεριά, η Αφροδίτη αποφασίζει να γίνει κι εκείνη ανάδρομη στους Διδύμους (από 14 Μαΐου μέχρι τις 26 Ιουνίου). Ο Ερμής σας τα κάνει λίγο μαντάρα στην οικογένεια, ενώ η Αφροδίτη… στα συναισθηματικά! Μην διανοηθείτε να πάτε να μου ερωτευτείτε ή να κάνετε τίποτα κινήσεις του τύπου «θέλεις να μείνουμε μάζι;» ή «θέλεις να παντρευτούμε;;;». Μήτε μαζί να μείνετε, μήτε να παντρευτείτε! Ακούς εκεί πρωτοβουλίες που παίρνουν!!!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved