Τα σημαντικότερα αστρολογικά δρώμενα του 2020 και τα ζώδια που επηρεάζονται
Astrology

Τα σημαντικότερα αστρολογικά δρώμενα του 2020 και τα ζώδια που επηρεάζονται

Τα σημαντικότερα ταιριάσματα των πλανητών, οι εκλείψεις, οι ανάδρομοι και οι είσοδοι των αργών σε άλλα ζώδια, μήνα-μήνα! Όλα εδώ θα τα διαβάσεις!

Κατ’ αρχάς, οι αργοί πλανήτες έχουν πιάσει στασίδι από πέρυσι και δεν αλλάζουν, παρά μόνον… λιγουλάκι, οπότε μέχρις ενός σημείου μπορείς να βολευτείς και με τις περυσινές προβλέψεις.

Μόνο ο Δίας αποφάσισε να μεταφέρει τα σκάνδαλα και την χοντροκοιλάρα του αλλού και οι Αιγόκεροι βρίζουν από το πρωί μέχρι το βράδυ: Τι μας τον φέρατε αυτόν τον αχαΐρευτο εδώ πέρα;

Γιατί οι Κρονοπλουτωναίοι είναι βασανιστές του γούστου τους, εξ άλλου ο Δαρβίνος δεν ήταν εκείνος που είχε πει για την επιβίωση του ισχυροτέρου; Αν και Υδροχόος, καλό παιδί… Κριοί, Καρκίνοι και Ζυγοί βέβαια, που έχουν φτύσει το γάλα της μάνας τους, άλλα λένε.

Είναι κι ο Κρόνος, θα μου πεις, που μπαινοβγαίνει στον Υδροχόο, κραδαίνοντας απειλητικά την μαγκούρα του. Από τις 22 Μαρτίου μέχρι και όλον τον Ιούνιο προφταίνει να τρέξει δύο μοίρες στο ζώδιο, στο οποίο κατσικώνεται πλέον για τα καλά από τις 17 Δεκεμβρίου κι ύστερα. Όμως κι εδώ τυχεράκηδες θα είστε σε πρώτη φάση Λέοντες και Υδροχόοι, αφού πριν καλά-καλά σας μπει, θα πλακώσει και ο Δίας στο τέλος της χρονιάς. Μία μέσα, μια έξω θα σας πάει αλλά από το ολότελα καλή κι η Παναγιώταινα. Το 2022 να σας δω που θα δίνετε το βασίλειό σας για ένα άλογο και θα βρίσκετε το κουτσό!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved