Εκμεταλλεύσου την Νέα Σελήνη-Έκλειψη στον Αιγόκερω για να «πάρεις» τα μέγιστα από εκείνη
Astrology

Εκμεταλλεύσου την Νέα Σελήνη-Έκλειψη στον Αιγόκερω για να «πάρεις» τα μέγιστα από εκείνη

Έτσι θα επωφεληθείς από το φαινόμενο αυτό

Η Νέα Σελήνη-Έκλειψη στον Αιγόκερω, είναι η τελευταία για το 2019, ωστόσο δεν είναι καθόλου ασήμαντη. Και αυτό γιατί μπορεί να φέρει αλλαγές, προκλήσεις και ευκαιρίες για όλα τα ζώδια. Κάθε Νέα Σελήνη σηματοδοτεί και καινούργια ξεκινήματα, οπότε αν θέλεις να βάλεις μπροστά κάτι, σε όποιον τομέα επιθυμείς, είναι μια καλή ευκαιρία να το πράξεις τώρα.

Αστρολογικά μπορείς να το σκεφτείς ως εξής: Ποιοι είναι οι άνθρωποι που σε στηρίζουν και σε βοηθούν, όταν κάνεις κάτι νέο; Μπορείς να δεις πλέον ξεκάθαρα τα πράγματα για το πόση στήριξη χρειάζεσαι για να φτάσεις στο επόμενο επίπεδο ή ενστικτωδώς να αντιληφθείς ποιοι είναι οι δικοί σου άνθρωποι και ποιοι πρέπει να μείνουν μακριά σου.

Διάβασε παρακάτω έξι προτάσεις για το πώς μπορείς να αξιοποιήσεις καλύτερα την ενέργεια της Νέας Σελήνης- Έκλειψης στον Αιγόκερω.

1. Μην τα παρατάς ΠΟΤΕ!

Ακόμα και δεν πετύχεις με την πρώτη προσπάθεια, προσπάθησε ξανά και ξανά και βρες μια άλλη μέθοδο, έναν άλλο τρόπο για να έχεις στο τέλος το αποτέλεσμα που θέλεις. Ο Αιγόκερως, άλλωστε, είναι το ζώδιο αυτό που ακούραστα προχωρά μπροστά, συνεχίζει και δεν κάνει πίσω. Η ενέργεια της περιόδου αυτής σε βοηθά να αναρρώσεις από τα ξενύχτια, τις κραιπάλες και το ποτό και να ξαναγυρίσεις δυνατός στη δουλειά σου. Το γήινο αυτό ζώδιο σε...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved