Οι 4 χειρότεροι γείτονες που θα μπορούσες να είχες
Astrology

Οι 4 χειρότεροι γείτονες που θα μπορούσες να είχες

Θες-δε θες, κάποια στιγμή θα τσακωθείς μαζί τους

Δεν υπάρχει χειρότερο από το να έχεις κακούς γείτονες, είτε ζεις σε διαμέρισμα είτε σε μονοκατοικία, σε πόλη ή χωριό. Ανθρώπους που κάνουν φασαρία και δε σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας, κουτσομπόληδες που παρακολουθούν μέρα-νύχτα πίσω από μικόκλειστα παντζούρια ή κουρτίνες ή μίζερους, που σου χτυπούν την πόρτα ή τον τοίχο για το σκύλο που γάβγισε, την τηλεόραση που είναι πιο δυνατά ή τα γέλια, όταν έχεις καλεσμένους, που ενοχλούνται ακόμα και με το καζανάκι που θα πατήσεις. Θες-δε θες, κάποια στιγμή θα τσακωθείς μαζί τους!

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που κάνουν κάποιον φρικτό γείτονα κι αυτά τα 4 ζώδια πραγματικά καλό είναι να τα αποφύγεις. Να μας πεις και τι να κάνεις; Να πηγαίνεις να χτυπάς τα κουδούνια και να ρωτάς τι ζώδιο είναι ο καθένας; Δίκιο έχεις, είναι καθαρά θέμα τύχης το να μη πέσεις πάνω τους!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι φιλικότατος και κοινωνικότατος, το κακό όμως είναι ότι δεν ανήκει σε αυτούς τους γείτονες που σέβονται τις ώρες κοινής ησυχίας ή καλύτερα δε σέβονται τίποτα. Βάζει δυνατά τη μουσική ή την τηλεόραση, φωνάζει, τσακώνεται, χτυπάει, γελάει και σκασίλα του μεγάλη, αν...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved