5 συμβουλές για να κρατήσεις έναν Αιγόκερω κοντά σου για πάντα!
Astrology

5 συμβουλές για να κρατήσεις έναν Αιγόκερω κοντά σου για πάντα!

Ακολούθησε αυτές τις οδηγίες και ο Αιγόκερως θα σ’ αγαπά για πάντα!

Σεμνοί και πρακτικοί ως ζώδιο της γης, οι Αιγόκεροι είναι εξαιρετικά επιλεκτικοί σε σχέση με το ποιον/α ξοδεύουν το χρόνο τους. Οπότε αν είσαι ένας/μια από τους ελάχιστους εκλεκτούς είναι μεγάλη τιμή για σένα. Είναι αλήθεια ότι έχουν υψηλές απαιτήσεις τόσο από τον εαυτό τους όσο και από τους άλλους. Αλλά, από τη στιγμή που ένας Αιγόκερως θα σε διαλέξει, δεν θα ξαναβρείς πιο ανιδιοτελή και άνευ όρων αγάπη από αυτή που θα σου προσφέρει.

Δεδομένου ότι οι Αιγόκεροι δεσμεύονται στενά με αυτούς που αφήνουν να αγγίξουν την καρδιά τους, είναι εκπληκτικοί σύντροφοι ζωής. Όταν βρεις κάποιον, μην τον αφήσεις να σου ξεφύγει!

Έχουν υψηλή νοημοσύνη και λογική, οπότε, όταν τα θαλασσώσεις κάπου, θα σου κάνουν μια δίκαιη προειδοποίηση και θα σου αφήσουν αρκετά περιθώρια. Αλλά, πρόσεξε, το μόνο που χρειάζεται ο Αιγόκερως για να μετατραπεί από έναν ήρεμο τύπο σε έναν ιδιότροπο, είναι να επαναλάβεις το ίδιο λάθος πολλές φορές.

Ποια είναι η λύση; Μα φυσικά να τους κρατάς ήρεμους! Πιο κάτω σου δίνουμε πέντε σίγουρες συμβουλές, που αν τις τηρήσεις, να είσαι σίγουρος/η ότι ο Αιγόκερως δεν θα έχει να σου δώσει τίποτα άλλο εκτός από αγάπη:

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved