Αν το χιούμορ είναι σημαντικό για σένα, διάλεξε ένα από αυτά τα ζώδια!
Astrology

Αν το χιούμορ είναι σημαντικό για σένα, διάλεξε ένα από αυτά τα ζώδια!

Υπάρχει κάτι σέξι σε όποιον έχει αίσθηση του χιούμορ

Το να μπορείς να κάνεις κάποιον να γελάσει, μπορεί να του προκαλέσει το πιο όμορφο συναίσθημα. Είναι ένα ιδιαίτερο χάρισμα να ξέρεις πότε να σπάσεις τη βαρεμάρα ή την αμηχανία στην ατμόσφαιρα. Επίσης, το να μπορείς να μετρήσεις τις διαθέσεις των γύρω σου και να πεις ένα αστείο που θα διώξει την ένταση την κατάλληλη στιγμή.

Από την άλλη πλευρά, υπάρχει και κάτι σέξι σε ένα άτομο που έχει αίσθηση του χιούμορ. Ανεξάρτητα με το αν θα πει ένα ξαφνικό αστείο εκεί που δεν το περιμένεις ή βρίσκει πάντα κάτι ευφυές να πει την κατάλληλη στιγμή, δεν μπορείς να αρνηθείς την ρομαντική έλξη που δημιουργείται με ένα καλό κωμικό αστείο, τη σωστή χρονική στιγμή. Αν λοιπόν το χιούμορ είναι απαραίτητο στοιχείο σε έναν πιθανό σύντροφό σου, θα το βρεις σίγουρα σε ένα από τα 3 παρακάτω ζώδια:

ΖΥΓΟΣ

Ο αξιαγάπητος Ζυγός είναι ένας από τους διασκεδαστές του ζωδιακού κύκλου. Είναι ένα ανθρωποκεντρικό και κοινωνικό ζώδιο που του αρέσει να γεμίζει ένα δωμάτιο με ιστορίες και γέλια. Είναι φυσικός κωμικός και δεν φοβάται τις...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved