Τι λένε τα άστρα για την πανδημία του κοροναϊού;
Astrology

Τι λένε τα άστρα για την πανδημία του κοροναϊού;

Τι προβλέπεται για την Ελλάδα;

Η πανδημία

Κατ’ αρχάς, η αστρολογική αφετηρία της πανδημίας του κοροναϊού ήταν η Σεληνιακή Έκλειψη της 17ης Ιουλίου του 2019, κάτι που πιστοποιείται από το ότι στο αστροχαρτογράφημά της οι «γραμμές» του Ήλιου και της Σελήνης περνούν ακριβώς επάνω από το Wuhan της Κίνας. Σε αυτήν την έκλειψη που «έδειξε» πέντε μήνες μετά, τα Φώτα «κάθονται» πάνω στο τετράγωνο Πλούτωνα-Έριδος, το οποίο φαίνεται να είναι και η βασική γενεσιουργός αιτία της πανδημίας.

Η Έρις σχετίζεται άμεσα με τον μικρόκοσμο και φυσικά τους ιούς και τουλάχιστον από τις δικές μου έρευνες η «επαφή» της με τον Άρη ήταν η πρώτη που ξεχώρισε σαν αίτιο πρόκλησης επιδημιών αλλά και των ποικίλων διαταραχών του ανοσοποιητικού.

Στην δική μου θεώρηση, η σχέση της με τον Πλούτωνα ήταν -μέχρι πρότινος- «ελεγχόμενη», με την έννοια ότι υπήρχαν υποψίες μιας «μοιραίας» σχέσης, από τότε που μας προέκυψε ο ιός του AIDS στην δεκαετία του ‘70 (αντίθεση Έριδος-Πλούτωνα). Μια τελευταία έρευνα όμως έδειξε ότι και η πανδημία χολέρας το 1911 είχε πίσω της ένα ανάλογο τετράγωνο, με την Έριδα να βρίσκεται τότε στους Ιχθύς και τον Πλούτωνα στους Διδύμους. Και με τα πρόσφατα δεδομένα φαίνεται να «κλειδώνει» η δυναμική αυτής της συσχέτισης...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved