Η Δήμητρα στους Ιχθύς - Τι φέρνει στα 12 ζώδια;
Astrology

Η Δήμητρα στους Ιχθύς - Τι φέρνει στα 12 ζώδια;

Η Δήμητρα περνά στο ζώδιο των Ιχθύων όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου του 2021

Η Δήμητρα (Ceres) στις 24 Απριλίου περνά στο ζώδιο των Ιχθύων, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 21 Φεβρουαρίου του 2021, έχοντας ωστόσο και μια ενδιάμεση επιστροφή στον Υδροχόο (από 27/9 έως 9/11) στα πλαίσια της ανάδρομης κίνησής της.

Ο πλανήτης-νάνος που κινείται στην ζώνη των αστεροειδών ανάμεσα στον Άρη και τον Δία, σχετίζεται με την εικόνα σου στους «άλλους» και με τον βαθμό ανταπόκρισης τους σε ό,τι κάνεις. Η Δήμητρα είναι, δηλαδή, ένας δείκτης συνεργασιών και επικοινωνίας με τον έξω κόσμο, όντας συνάμα επιφορτισμένη με νομικά καθήκοντα (αστικό δίκαιο), Πρακτικά σηματοδοτεί επίσημες πράξεις πολιτογράφησης ή καταχώρησης στα αρχεία του κράτους, ρυθμίσεις, γάμους, διαζύγια και κάθε είδους τελετή, όλες όμως στο «πολιτικό» σκέλος τους.

Επιπλέον έχει μια διακριτή σχέση με τους πολιτικούς και την πολιτική, την δημοσιογραφία και οτιδήποτε απευθύνεται στο κοινό.

Και σε όλο αυτό το διάστημα των περίπου οκτώ μηνών που θα παραμείνει στους Ιχθύς, τα θέματα που θα προωθήσει ή θα αναδείξει για κάθε ζώδιο θα είναι τα εξής:

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved