Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Μάιο
Astrology

Αυτά τα ζώδια θα έχουν έναν δύσκολο Μάιο

Θα ζοριστείς κι εσύ ή δεν βρίσκεσαι στη λίστα;

Ο πιο λουλουδάτος μήνας, ο Μάιος επιφυλάσσει προβλήματα και εμπόδια για συγκεκριμένα ζώδια. Αν ανήκεις σε κάποιο από αυτά, δε χρειάζεται ούτε να πανικοβάλλεσαι, ούτε να φοβάσαι, αλλά να προσέχεις λίγο περισσότερο και να είσαι προετοιμασμένος να διαχειριστείς τα όποια ζητήματα ανακύψουν με ψυχραιμία και αισιοδοξία!

Τα ζώδια που θα ζοριστούν τον Μάιο είναι τα εξής:

ΛΕΩΝ: Δράματα και κλάματα

Με τον Άρη, μέχρι και τις 13/5 στον 7ο οίκο σου, το κλίμα στις σχέσεις σου, επαγγελματικές και ερωτικές, θα είναι τεταμένο και οι καβγάδες, ανάμεσα σε σένα και την άλλη πλευρά, θα είναι στο ημερήσιο πρόγραμμα, φτάνοντάς σε αρκετές φορές στα πρόθυρα νευρικής κρίσης, αφού ό,τι κι αν κάνεις ή λες, θα δημιουργεί θέμα, ενώ αν διαμαρτυρηθείς ή περάσεις κι εσύ στην επίθεση, θα κατηγορηθείς κιόλας. Από εκεί και πέρα, τόσο εξ αιτίας του ενεργού Ποσειδώνα όσο και με τον Άρη στον 8ο οίκο σου, στη ζώνη επικινδυνότητας μπαίνουν τα οικονομικά σου κατά κύριο λόγο και τα σεξουαλικά σου, καθώς όχι μόνο θα έχεις απώλειες αλλά είναι πιθανά και έξοδα που δεν υπολόγιζες, που θα σε βγάλουν εκτός τροχιάς, όπως επίσης και ερωτικά πεσίματα που δε θα είναι καθόλου "ευγενικά".

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί για τους επόμενους 12 μήνες

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved