Γιορτή του πατέρα: Τι αποκαλύπτει το ζώδιο του μπαμπά σου για εσένα;
Astrology

Γιορτή του πατέρα: Τι αποκαλύπτει το ζώδιο του μπαμπά σου για εσένα;

Το ζώδιο του μπαμπά σου έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στον τρόπο που σε μεγάλωσε

Μπορεί η Παγκόσμια Ημέρα Πατέρα να μην έχει εξίσου μεγάλο... κοινό, με την Παγκόσμια Ημέρα Μητέρας, παραμένει όμως μία καλή αφορμή να εκφράσουμε στους άντρες της ζωή μας, πόσο πολύ τους αγαπάμε και πόσο ευγνώμονες είμαστε για όσα έχουν κάνει για εμάς, όλα αυτά τα χρόνια. Για να προλάβεις να κάνεις τα... κουμάντα σου και να βρεις το καλύτερο δώρο για τον μπαμπά σου, να ξέρεις πως η συγκεκριμένη γιορτή έχει οριστεί για τις 21 Ιουνίου. Μέχρι τότε προλαβαίνεις να βρεις το κατάλληλο δώρο για εκείνον.

Σε κάθε περίπτωση και εφόσον δεν καταφέρεις να βρεις κάτι πιο προσωπικό, να ξέρεις πως μπορείς πάντα να του χαρίσεις την προσωποποιημένη Ανάλυση Γενέθλιου Ωροσκοπίου από το Astrology.gr, τον απόλυτο οδηγό για εκείνους που θέλουν να κατανοήσουν τον τρόπο με τον οποίο συνεργάζονται το συνειδητό και το ασυνείδητο, εξηγώντας ταυτόχρονα πως η συμπεριφορά, κατευθύνει πολλά από τα γεγονότα που συμβαίνουν στη ζωή μας, χωρίς να το καταλαβαίνουμε αμέσως. Μάλιστα, να ξέρεις πως με αφορμή τη συγκεκριμένη γιορτή, από τις 8 Ιουνίου έως και τις 21 Ιουνίου, μπορείς να επωφεληθείς από την προσφορά που σου δίνει τη μία ανάλυση στα 9 ευρώ ή να αποκτήσεις δύο (μία για εσένα, μία για τον μπαμπά σου), μόνο με 15 ευρώ!

Αλήθεια, εσύ γνώριζες πως το ζώδιο του μπαμπά σου έχει παίξει καθοριστικό ρόλο στον τρόπο που σε μεγάλωσε; Ήξερες ότι μπορεί η συμπεριφορά του να αντιστοιχεί σε ένα συγκεκριμένο ζώδιο, ακόμη και αν αυτό δεν ταυτίζεται με τον πραγματικό ωροσκόπο του;

Ακριβώς για αυτό, έχει σημασία να γνωρίζεις ποια είναι τα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει το κάθε ζώδιο, αφού έτσι θα μπορέσεις να γνωρίσεις ακόμη καλύτερα τον άνθρωπο που σε μεγάλωσε.

ΚΡΙΟΣ: Ο μπαμπάς Κριός είναι ατρόμητος και αυτό... βγαίνει προς τα έξω. Από το περπάτημά του και μόνο, καταλαβαίνει κανείς πόσο δυναμική προσωπικότητα είναι, αλλά και πόσο προστατευτικός μπορεί να γίνει, για τους ανθρώπους που αγαπάει. Έχει μια έφεση στα εργαλεία, μαστορεύει συνέχεια και δείχνει στα παιδιά του πώς μπορούν μόνα τους να φτιάξουν ό,τι έχει χαλάσει...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved