Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο: Τι κάνουμε; Πώς το χειριζόμαστε το θέμα;
Astrology

Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο: Τι κάνουμε; Πώς το χειριζόμαστε το θέμα;

Μην πανικοβάλλεσαι! Διάβασε την πρόβλεψη του ζωδίου σου και προετοιμάσου κατάλληλα.

Εν μέσω Ερμή ανάδρομου (στον Καρκίνο) κι Αφροδίτης ανάδρομης (στους Διδύμους- που όμως ορθοδρομεί στις 26), έχουμε και την Μερική Ηλιακή Έκλειψη στον Καρκίνο στην 0° μοίρα. Ομολογουμένως αυτή η έκλειψη, δεν συμβαίνει μέσα στις καλύτερες συνθήκες, αλλά αντί να τραβήξουμε τα μαλλάκια μας και να πατήσουμε τα κλάματα, ας προσπαθήσουμε να αποδικωποιήσουμε το τι συμβαίνει πλανητικά και πώς πρέπει να διαχειριστούμε την όλη κατάσταση.

Κάθε έκλειψη σου ζητά να κάνεις κάτι: ό,τι δεν λειτουργεί σωστά για την εξέλιξή σου, πρέπει να κοπεί, να πάψει, να αλλάξει. Σε αναγκάζει να μεταμορφωθείς, να βρεις λύσεις για προβλήματα που είχες (ή και που δεν είχες!), αλλά το καλό είναι ότι, μετά το τέλος, η τράπουλα θα έχει ξαναμοιραστεί κι η αναστάτωση θα δώσει τη θέση της σε καινούργιες ευκαιρίες.

Η έκλειψη Ηλίου που θα γίνει στον Καρκίνο φυσικά και θα χτυπήσει καμπανάκια σε συναισθηματικό επίπεδο. Με τον Ερμή ανάδρομο στο ίδιο ζώδιο και την Αφροδίτη να μην μπορεί να ισιώσει την κατάσταση, φόβοι, ανασφάλειες, πληγωμένα συναισθήματα κι ατυχείς τρόποι έκφρασής τους θα κάνουν την κατάσταση ακόμα πιο περίπλοκη. Ο Καρκίνος θα φέρει αντίσταση στην αλλαγή, θα κοιτάξει να χωθεί στην ασφάλεια των γνώριμων κι οικείων καταστάσεων του παρελθόντος, μα η έκλειψη δεν θα του χαριστεί.

Καρκίνοι, Αιγόκεροι, Κριοί και Ζυγοί, επικεντρώστε την προσοχή σας σε προσωπικό, συναισθηματικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο. Καρκίνοι κι Αιγόκεροι, σε πρώτο πλάνο, μπορεί να...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved