Πώς το ζώδιό σου επηρεάζει την οικονομική σου κατάσταση;
Astrology

Πώς το ζώδιό σου επηρεάζει την οικονομική σου κατάσταση;

Λίγοι είναι εκείνοι που έχουν αναρωτηθεί, με ποιον τρόπο το ζώδιό τους επηρεάζει τη σχέση που έχουν με τα χρήματα.

Ακριβώς για αυτό, την επόμενη φορά που κάποιος θα μας κατηγορήσει ως υπερβολικά σπάταλους, καλά θα κάνουμε πριν επωμιστούμε αυτόν τον χαρακτηρισμό, να ρίξουμε πρώτα μία ματιά στην Προσωπική Πρόβλεψη ενός έτους του Astrology.gr! Πρόκειται για έναν προσωποποιημένο τόμο, ο οποίος εξετάζει και αναλύει τις διελεύσεις των πλανητών για τους επόμενους 12 μήνες, ερμηνεύοντας τα σημαντικά γεγονότα που θα προκύψουν στη ζωή μας, συνεπώς και τα οικονομικά μας.

Ίσως με αυτόν τον τρόπο καταλάβουμε πως δεν φταίμε εμείς που ήδη από τα μέσα του μήνα, έχουμε ξοδέψει περισσότερα χρήματα από όσα υπολογίζαμε, αλλά πρόκειται για κάποια «ιδιοτροπία» των άστρων, που καλό θα ήταν να περιορίσουμε με τις πράξεις μας.

ΚΡΙΟΣ

Οι Κριοί είναι περιπετειώδεις, ανταγωνιστικοί, δημιουργικοί και ευέξαπτοι. Όλα αυτά είναι που συντελούν στο να πετυχαίνουν με οτιδήποτε καταπιάνονται, να επιθυμούν το καλύτερο για τον εαυτό τους, να κερδίζουν πολλά χρήματα. Συνήθως γίνονται σπάταλοι με σκοπό να ανταγωνιστούν και να κερδίσουν τους άλλους (πχ. δημοπρασίες), ο λόγος όμως που καταλήγουν να ξοδεύουν περισσότερα από όσα παράγουν, είναι γιατί δεν έχουν μία απόλυτα ρεαλιστική εικόνα του εισοδήματός τους.

ΤΑΥΡΟΣ

Οι Ταύροι είναι άνθρωποι που απολαμβάνουν την άνεση και την ασφάλεια. Τα πράγματα που θα τους παρέχουν μία βολική καθημερινότητα, δεν είναι για εκείνους είδη πολυτελείας, αλλά αναγκαίες προσθήκες που κάνουν πιο ευχάριστη τη ζωή τους. Αυτός είναι και ο λόγος που παραμένουν σταθεροί στον επαγγελματικό τομέα, χωρίς να παίρνουν επίφοβα ρίσκα, αφού μέσω αυτών μπορούν και υποστηρίζουν τις δαπάνες για τον πολυτελή τρόπο ζωής τους. Οι αιτίες που ένας Ταύρος μπορεί να βγει εύκολα εκτός budget, είναι τα luxury αντικείμενα που στην πραγματικότητα του είναι άχρηστα, τα χρήματα που δανείζει στους γύρω του και τα ακριβά δώρα που κάνει στους φίλους του.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος δεν φημίζεται για τη λιτότητά του, αφού είναι το ζώδιο που θα βάλει βαθιά το χέρι στην τσέπη για τη διασκέδασή του. Από την άλλη βέβαια, είναι εργατικός και δεν τον νοιάζει να ζοριστεί, αρκεί να γνωρίζει πως θα βγάλει τα χρήματα που χρειάζεται για να περάσει καλά. Αυτό είναι που στο τέλος του προκαλεί και μία εσωτερική σύγκρουση, αφού η μία πλευρά του θέλει να ξοδεύει αλόγιστα και απερίσκεπτα, ενώ η άλλη αναλογίζεται με πόσο κόπο κερδήθηκαν αυτά τα χρήματα, οπότε προσπαθεί να συγκρατηθεί.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved