Τα 3 αισθησιακά ζώδια που λατρεύουν το sexting!
Astrology

Τα 3 αισθησιακά ζώδια που λατρεύουν το sexting!

Το παιχνίδι των αισθήσεων μέσω της… τεχνολογίας!

Μερικά ζώδια σε σχέση με άλλα, είναι πολύ μπροστά όσον αφορά το ζήτημα του σεξ. Για παράδειγμα, ο Κριός και ο Αιγόκερως δεν θα χάσουν χρόνο στο να σε ρωτήσουν αν επιθυμείς την έκσταση ή το ερωτικό πάθος. Από την άλλη, με τον Καρκίνο και τους Ιχθύς, να περιμένεις μια μακρύτερη περίοδο φλερτ, αφού χρειάζονται λίγο χρόνο για να εξοικειωθούν με τη συζήτηση σε επίπεδο κρεβατοκάμαρας! Υπάρχει όμως και μια άλλη κατηγορία. Πρόκειται για τα ζώδια που λατρεύουν το… sexting και είναι εκείνα που ισορροπούν ανάμεσα στην αμεσότητα και την επιφυλακτικότητα!

Αν συνηθίζεις να συμβουλεύεσαι την αστρολογία σε σχέση με την ερωτική ζωή σου , πιθανότατα θα έχεις ρίξει μια ματιά στο ποια ζώδια σου ταιριάζουν καλύτερα. Και μπορεί να έχεις ήδη διαλέξει έναν τύπο, π.χ. τον σκοτεινό και μυστήριο Σκορπιό ή τον περιπετειώδη Τοξότη.

Παρόλα αυτά, έχε κατά νου και τα ακόλουθα 3 ζώδια, όσον αφορά στις ερωτικές περιπέτειες σου μέσω τηλεφώνου ή γενικότερα του διαδικτύου και των social media.

ΛΕΩΝ

Αν είσαι από τους τύπους που θα απολάμβαναν μια σέξι συνεδρία που μοιάζει λίγο και με σκηνή ταινίας, διάλεξε έναν Λέοντα. Αυτό το ζώδιο «το έχει» με την υποκριτική, τη λεκτική αφήγηση αλλά και με το ερωτικό πάθος! Οπότε, οι live τηλεφωνικές του ιδέες, θα είναι οσκαρικού επιπέδου, σχετικά με το τι θέλει να κάνεις ή να του κάνεις και φυσικά θα συνοδεύονται από τα απαραίτητα, καλλιτεχνικά, γυμνά shots!

Εντάξει, μπορεί οι Λέοντες να έχουν τη φήμη ότι...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved