Το ζώδιό του δείχνει αν σε βλέπει σοβαρά ή απλώς περνάει την ώρα του!
Astrology

Το ζώδιό του δείχνει αν σε βλέπει σοβαρά ή απλώς περνάει την ώρα του!

Σε βλέπει «σοβαρά» ή έχει αλλεργία στο γάμο;

Ας υποθέσουμε ότι είσαι εδώ και καιρό σε μια σχέση και όλα δείχνουν να δένουν τέλεια και αρμονικά μεταξύ σας. Επιπλέον, είσαι και σε ηλικία γάμου! Έχει έρθει δηλαδή το πλήρωμα του χρόνου που πρέπει να εκπληρώσεις τον σκοπό για τον οποίο έχεις έρθει σε αυτήν τη ζωή: να τεκνοποιήσεις. Βέβαια, καλό θα ήταν, πρώτα να έχεις… διαβεί τα σκαλιά της εκκλησίας με έναν σύζυγο στο πλευρό σου με τον οποίο έχετε δημιουργήσει μια ζεστή και όμορφη σχέση.

Ίσως ακούγονται πολύ ρομαντικά όλα αυτά, αλλά, αν το καλοσκεφτείς, αυτό είναι το φανερό ή κρυφό όνειρο κάθε γυναίκας! Αν λοιπόν έχεις σχέση με κάποιον που θα ήθελες να προχωρήσεις ένα βήμα παρακάτω, καλό να είναι και ο ίδιος στραμμένος προς μια ανάλογη κατεύθυνση!

Εν ολίγοις, θα πρέπει να βολιδοσκοπήσεις αν το ταίρι σου έχει σκοπό να αποκατασταθεί κάποια στιγμή ή αν το «παίζει» χαριτωμένη πεταλούδα που καίει καρδιές, αναζητώντας την περιπέτεια και το πάθος, αλλά η προοπτική μιας επισημοποίησης της σχέσης τον κάνει να το βάζει στα πόδια και να αναζητήσει νέες αγκαλιές! Το ζώδιο του πάντως μπορεί να είναι ένας καλός δείκτης για το πόσο σε βλέπει σοβαρά ή απλώς περνάει καλά μαζί σου, αλλά παθαίνει αλλεργία στην ιδέα του γάμου και της μακροπρόθεσμης δέσμευσης.

Παρακάτω θα διαβάσεις μερικές συμβουλές, οι οποίες ανάλογα με το ζώδιο του συντρόφου σου θα σε βοηθήσουν να αποκρυπτογραφήσεις τις προθέσεις του:

ΚΡΙΟΣ

Τις περισσότερες φορές οι γυναίκες είναι απλώς χρήσιμες για να ικανοποιούν τις ερωτικές του επιθυμίες ή να περνάει καλά μαζί τους. Στις περισσότερες περιπτώσεις, δεν πρόκειται να σε βάλει πριν τον εαυτό του, ούτε θα μετατοπίσει το σύμπαν του για να εξυπηρετήσει τις δικές σου ανάγκες. Αν, πάντως, είσαι ξεχωριστή, σεξουαλική και δεν τον κάνεις να βαριέται έχεις αρκετές πιθανότητες να εξελιχθεί σε σύντροφο της ζωής σου.
Ο βιαστικός ενθουσιασμός του που...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved