Πανσέληνος στους Ιχθύς: Όλα είναι δυνατά!
Astrology

Πανσέληνος στους Ιχθύς: Όλα είναι δυνατά!

Η Πανσέληνος στους Ιχθύς μας απογειώνει, μας δίνει την εντύπωση πως με λίγη προσπάθεια κι ένα χαμόγελο του Δία, τα όνειρά μας θα μπορέσουν να πάρουν σάρκα και οστά!

Παράλληλα, νιώθουμε τα συναισθήματά μας να βγαίνουν έντονα προς τα έξω, να γίνονται περισσότερο συνειδητά από όσα θα θέλαμε, αλλά αν τους επιτρέψουμε, θα βγάλουμε από μέσα μας, σημαντικό φορτίο κι, επιπλέον, θα συνδεθούμε καλύτερα με τα σημαντικά πρόσωπα της ζωής μας.

Πέρα από το ολόγιομο Φεγγάρι στους γλυκύτατους Ιχθύς, έχουμε και μια αντίθεση Κρόνου (στον Αιγόκερω) με την Αφροδίτη (στον Καρκίνο), μα ταυτόχρονα κι ένα τρίγωνο του πρώτου με τον Ερμή (στην Παρθένο). Τι σημαίνει αυτό; Πως ό,τι αισθανόμαστε, μπορεί να βγει δύσκολα από τα χειλάκια μας, μα θα είναι πέρα για πέρα αληθινό γιατί θα το έχουμε σκεφτεί πολύ σοβαρά!

Παρθένοι κι Ιχθύες, έρχεστε στο προσκήνιο, με εσάς Παρθένους να έχετε και τον Ερμή στο ζώδιό σας. Αμφότεροι, θα συνειδητοποιήσετε ότι για να βοηθήσετε τους άλλους, πρέπει πρώτα να βοηθήσετε και τον εαυτό σας, ενώ εσείς Ιχθύες, καλό θα ήταν να εμπιστευτείτε το ένστικτό σας αναφορικά με κάποιο πρόσωπο.

Κριάρια, αυτό το διάστημα είστε τρομερά εκνευρισμένα και με το δίκιο σας: Η Πανσέληνος παίζει με την ψυχολογία σας παιχνίδια, ενώ με τον Άρη στο ζώδιό σας γεμίζετε ενέργεια και…

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved