Astrology

Πες μας την ημέρα γέννησής σου, για να σου αποκαλύψουμε το μάθημα ζωής που θα πάρεις!

Μήπως δεν είναι τυχαία ημερομηνία γέννησής σου;

Συνήθως, ό,τι μαθαίνουμε στη ζωή μας και οι εμπειρίες που παίρνουμε είναι άμεσα συνδεδεμένα με τομείς ή πτυχές του χαρακτήρα μας, στους οποίους υστερούμε. Παρακάτω, θα ανακαλύψεις ποιο είναι το κύριο μάθημα ζωής ή αλλιώς το καρμικό μάθημα, που πρέπει να πάρεις, με βάση την ημερομηνία γέννησής σου.

Αν τα γενέθλια σου είναι μεταξύ:

21 Μαρτίου - 19 Απριλίου

Θα πρέπει να μάθεις πώς να μοιράζεσαι τα συναισθήματα και τις προθέσεις σου. Να είσαι ειλικρινής με τους ανθρώπους και να μην διστάσεις να ζητήσεις βοήθεια, όταν τη χρειάζεσαι. Κύριο πρόβλημά σου είναι ότι διαχειρίζεσαι τα θέματά σου πότε με τη λογική και πότε με το συναίσθημα και δεν έχεις μια ισορροπία ή διάκριση για το πού χρειάζεται να χρησιμοποιήσεις το ένα και πού το άλλο. Να είσαι πιο θετικός/η και να μη φοβάσαι την ευτυχία.

20 Απριλίου - 20 Μαΐου

Καρμικό μάθημά σου είναι να ακολουθήσεις τα δικά σου όνειρα και όχι αυτά των άλλων. Επηρεάζεσαι εύκολα από τις γνώμες των γύρω σου και στην προσπάθειά σου για να ικανοποιήσεις τους πάντες, ξεχνάς τον εαυτό σου. Θα πρέπει να κρατήσεις μια μικρή απόσταση, ακόμη και από τα πιο κοντινά σου πρόσωπα, προκειμένου να ωριμάσεις πλήρως.

Βρες απαντήσεις στα «πώς» και τα «γιατί» των δυσεξήγητων γεγονότων της ζωής σου μέσα από την καρμική ερμηνεία του ωροσκοπίου σου

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved