Ανάδρομος Άρης: Οδηγός επιβίωσης και πολλά ακόμα!
Astrology

Ανάδρομος Άρης: Οδηγός επιβίωσης και πολλά ακόμα!

Ο Άρης ξεκινά την ανάδρομη πορεία του από τις 9 του μήνα και θα πάψει να περπατά με την όπισθεν στις 14 Νοεμβρίου!

Επί 2 μήνες, θα μας διδάξει νέα κόλπα (δηλαδή νέους τρόπους επιβίωσης) και θα δοκιμάσει τις αντοχές μας (κυριολεκτικά όμως!). Δεν μας έφτανε το θα είναι ανάδρομος, συμβαίνει να είναι και στον Κριό (δηλαδή στο ζώδιο που κυβερνάει), επομένως όλη του ενέργεια (μα όλη λέμε!), είτε πάει περίπατο είτε εκδηλώνεται με τον πιο ατσούμπαλο τρόπο.

Να πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Κατά τη διάρκεια του ανάδρομου Άρη, η ενέργεια, αντί να εκδηλώνεται και να εξωτερικεύεται, συσσωρεύεται, δηλαδή οι εκρήξεις της είναι εσωτερικές κι έντονες. Οι απόπειρες δράσης συνήθως αστοχούν και τα νέα ξεκινήματα μένουν ακριβώς εκεί: στο ξεκίνημα κι ουχί στην ολοκλήρωση της ενέργειας.

Δείτε το κάπως έτσι: εάν για οτιδήποτε κάνατε ως τώρα απαιτούνταν Α προσπάθεια - χρόνος και ενέργεια, τώρα θα χρειαστείτε Α επί 10 φορές αυτά! Θα βιώσουμε πολλές τριβές, καθυστερήσεις, αναβολές, αστοχίες, που σε συνδυασμό με την στρεβλή ενέργεια και τον περιρρέοντα εκνευρισμό, θα μας φέρνουν συχνά-πυκνά στο όριά μας. Το μυστικό είναι να μην απαντήσουμε με Κριαρίσια, απότομη, άμεση, βίαιη αντίδραση, αντιθέτως, να αφήσουμε τη στιγμή έντασης να περάσει να προσπεράσει και να απομακρυνθούμε συναισθηματικά από κάθε εκρηκτικό...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved