Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Αυτά τα ζώδια θα κλείσουν τους παλιούς λογαριασμούς τους
Astrology

Νέα Σελήνη στον Ζυγό: Αυτά τα ζώδια θα κλείσουν τους παλιούς λογαριασμούς τους

Το δικό σου βρίσκεται στη λίστα;

Η Νέα Σελήνη του Οκτωβρίου γίνεται στις 16/10, 22:30, στις 23° 53’ του Ζυγού, επηρεάζοντας κυρίως τους εκπροσώπους του Παρορμητικού σταυρού (Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους), που έχουν γενέθλια το γ’ δεκαήμερο, αλλά και όσους έχουν Ωροσκόπο ή προσωπικούς πλανήτες σε αυτές τις θέσεις και γύρω στις συγκεκριμένες μοίρες.

Η όψη τετραγώνου του Ήλιου με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο στον Αιγόκερω, αλλά και η αντίθεσή του με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό είναι κυρίαρχη, καθώς αρκετά ζώδια θα νιώσουν σαν να μην έχουν καμία διέξοδο και ή πρέπει άμεσα να βρουν λύσεις σε χρόνια προβλήματα ή να παραιτηθούν και να αποδεχτούν την ήττα τους! Το συμβιβαστικό πνεύμα εδώ δεν υπάρχει, αντίθετα καλούνται να λειτουργήσουν με γνώμονα τον εαυτό τους, απέναντι σε καταστάσεις και πρόσωπα που δεν έχουν "σωτηρία".

ΖΥΓΟΣ ♎

Κάτω από άλλες συνθήκες αυτή η Νέα Σελήνη στο ζώδιό σου θα γινόταν η αρχή μιας καινούργιας σελίδας στην προσωπική σου ζωή, με ευκαιρίες να βρεις ό,τι ψάχνεις προκειμένου να γίνεις ευτυχισμένος. Τώρα όμως τα πράγματα είναι τελείως διαφορετικά, αφού σχεδόν σπρώχνεσαι από τις εξελίξεις να πάρεις πρωτοβουλίες για να λύσεις προβλήματα, όχι τόσο δικά σου αλλά άλλων, όπως οικογενειακά ή του σπιτιού και μάλιστα με συνοπτικές διαδικασίες και "κρύα καρδιά". Το καλό σου μάλλον δεν ταυτίζεται με των υπολοίπων και είτε θα κλείσεις οριστικά τους ανοιχτούς λογαριασμούς σου, ακόμα κι αν αυτό σημαίνει ότι θα έρθεις σε οριστική ρήξη, είτε θα κάτσεις να υπομείνεις καταστάσεις και συμπεριφορές που είναι πιεστικές ή άδικες, όπως επίσης να βάλεις σε δεύτερη μοίρα τον εαυτό και τα θέλω σου, καθώς άλλοι έχουν μεγαλύτερες ανάγκες από τις δικές σου. Επιπλέον, όσον αφορά σε υποθέσεις που έχουν να κάνουν με ακίνητα ή χώρους να περιμένεις δυσάρεστα μαντάτα.

Πάρε απαντήσεις σε ό,τι σε απασχολεί! Αγόρασε ΤΩΡΑ την Προσωπική σου Πρόβλεψη και μάθε τι θα σου συμβεί!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved