Το ζώδιό σου δείχνει, αν κάνεις ή όχι τα χατίρια των άλλων
Astrology

Το ζώδιό σου δείχνει, αν κάνεις ή όχι τα χατίρια των άλλων

Μήπως λες κι εσύ σε όλα ναι;

Δεν είναι απαραίτητα κακό, αλλά δεν σου κάνει και καλό για να τα λέμε και όλα. Γιατί οι άλλοι είναι πολύ πιθανό να εκμεταλλευτούν την αδυναμία σου να πεις ένα "όχι". Το πρόβλημα με τους ανθρώπους, που θέλουν να ικανοποιούν τους πάντες, είναι το γεγονός πως επιθυμούν να είναι αρεστοί και είναι διατεθειμένοι να κάνουν τα πάντα για να γίνουν συμπαθείς. Αυτό σημαίνει πως απασχολούνται με τις ανάγκες και επιθυμίες άλλων, παραμελώντας τις δικές τους. Και εννοείται πως με ευκολία θα πει «ναι» στο οτιδήποτε του ζητηθεί, με αποτέλεσμα να καταλήγει εξαντλημένος, όχι μόνο σωματικά, αλλά και ψυχικά, αφού «παραμελεί» τον εαυτό του.

Αν κάτι (ή και περισσότερα) από τα παραπάνω το κάνεις κι εσύ, είναι πολύ πιθανό να νιώσεις κάποια στιγμές ότι κανείς δεν σε εκτιμά για αυτά που απλόχερα προσφέρεις. Αυτό είναι που μπορεί να σε οδηγήσει στο σημείο μίας passive aggressive συμπεριφοράς. Για να γλιτώσεις από αυτόν τον φαύλο κύκλο, είναι να βάλεις το όνομά σου πρώτο στη λίστα με τις προτεραιότητες και να μάθεις επιτέλους να λες «όχι». Παρακάτω, θα διαβάσεις, τι ακριβώς συμβαίνει με το κάθε ζώδιο ξεχωριστά.

ΚΡΙΟΣ

Ένας Κριός είναι εξαιρετικά αφοσιωμένος στους φίλους και την οικογένεια του και αυτό είναι κάτι που τον δυσκολεύει πολύ να πει «όχι». Είναι μία αστείρευτη πηγή ενέργειας, αλλά ακόμη και οι… σούπερ ήρωες πρέπει να κάνουν έναν διάλλειμα που και που. Δεν έχει σημασία αν είσαι άρρωστος ή κουρασμένος, εάν κάποιος σε ρίξει στο φιλότιμο, θα κάνεις το οτιδήποτε, χωρίς δεύτερη σκέψη...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved