Αυτό είναι το βερνίκι νυχιών που θα λατρέψεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου!
Astrology

Αυτό είναι το βερνίκι νυχιών που θα λατρέψεις, σύμφωνα με το ζώδιό σου!

Γιατί η κάθε γυναίκα είναι μοναδική!

Αν είσαι σαν εμάς και διαβάζεις το ωροσκόπιό σου φανατικά, σχεδόν εμμονικά τότε σίγουρα βασίζεσαι στις αστρολογικές προβλέψεις του μήνα, της εβδομάδας ή και της ημέρας προκειμένου να μπορέσεις να βρεις το δρόμο σου σε τούτο το αβέβαιο σύμπαν και κυρίως αυτή τη χρονιά που μοιάζει να είναι όλη... ανάδρομη. Διαβάζεις λοιπόν το ωροσκόπιό σου για να δεις αν είναι καλή εποχή για να υπογράψεις συμβόλαια, αν πρέπει απλά να κάνεις υπομονή, να αποφύγεις τις εντάσεις και τις λάθος επιλογές... Γιατί λοιπόν να μην συμβουλευτείς το ωροσκόπιό σου και για το μανικιούρ σου.

Όποιο και αν είναι το ζώδιό σου, η απόφαση του χρώματος που θα κάνεις στα νύχια σου κάθε φορά παίρνει ώρα...πολλή ώρα. Ακόμα και αν δεν είσαι Δίδυμος, παραμένεις αναποφάσιστη μπροστά στις τόσες επιλογές. Δεν φταίει το ζώδιό σου, φταίει που έχει πράγματι άπειρες σχεδόν επιλογές αλλά εδώ είμαστε εμείς, για να σε βοηθήσουμε.

Το ζώδιό σου βλέπεις μπορεί να σε κάνει αναποφάσιστη αν είσαι Δίδυμος, να σε κάνει να φοβάσαι τη δέσμευση σε ένα χρώμα αν είσαι Τοξότης ή να σε οδηγεί προς βαρετά μονοπάτια αν είσαι Παρθένος αλλά μπορεί να σε εμπνεύσει να δεις το βερνίκι σου διαφορετικά. Εδώ θα βοηθήσουμε! Με οδηγό μας τα άστρα, βρήκαμε ιδανικές αποχρώσεις για όλα τα 12 ζώδια.

Είναι χρώματα που θα λατρέψεις και πάμε στοίχημα πως θα τα κάνεις ξανά και ξανά και ξανά... Μέχρι να επανέλθουμε με νέες προτάσεις. Για ρίξε μία ματιά.

ΚΡΙΟΣ: Είσαι παθιασμένη και γεννημένη αρχηγός άρα δεν φοβάσαι να κάνεις statement με τα νύχια σου, ούτε και να δοκιμάσεις τις νέες τάσεις. Γι᾽αυτό το έντονο πορτοκαλί από τη χειμερινή συλλογή της Essie θα ταιριάξει τέλεια στο μανικιούρ σου. ESSIE, COLOR ΣΤΗΝ ΑΠΟΧΡΩΣΗ DON'T BE SPOTTED.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved