Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Τοξότης
Astrology

Υπάρχει λόγος που γεννήθηκες Τοξότης

Τι νομίζεις; Είναι τυχαίο;

Υπάρχει λόγος που ο καθένας μας βρίσκεται στη γη. Το ταξίδι του Ήλιου στα 12 ζώδια έρχεται να δώσει την απάντηση, αντιπροσωπεύοντας την εξέλιξη της ψυχής μέσα από μια διαφορετική κάθε φορά προσωπικότητα.

Στο ζώδιο του Τοξότη ανήκετε όσοι έχετε γεννηθεί μεταξύ 22 Νοεμβρίου και 23 Δεκεμβρίου. Είναι το 9ο ζώδιο του ζωδιακού, της Φωτιάς και Μεταβλητό, με σύμβολό του τον Κένταυρο, ο οποίος μισός άλογο και μισός άνθρωπος στοχεύει με το τόξο του τον ουρανό. Κυβερνήτης του είναι ο Δίας που έχει γραφικό του σύμβολο ένα βέλος.

Ποιος είναι ο στόχος της ζωής σου;

Διακατέχεσαι από έναν ενθουσιασμό να κινείσαι συνεχώς, να ταξιδεύεις, να ψάχνεις νέες περιπέτειες και να διευρύνεις τις γνώσεις σου για τα πάντα. Στόχος σου είναι εξελιχτείς, φτάνοντας όσο πιο μια μακριά γίνεται.

Το Γενέθλιο Ωροσκόπιο είναι μοναδικό και πολύ χρήσιμο εργαλείο για όλους. Παράγγειλέ το ΕΔΩ!

Ποιες είναι οι ικανότητες που σου δίνονται;

Πρώτη και καλύτερη η αισιοδοξία που σου επιτρέπει σε κάθε σχέση, ταξίδι, εμπειρία ή κατάσταση να βλέπεις και να αισθάνεσαι ότι υπάρχει η υπόσχεση ή ευκαιρία για κάτι καλό, χάρη στο οποίο θα εξελιχθείς, θα πας πιο πέρα. Μια ακόμη είναι η γενναιοδωρία. Όσα περισσότερα προσφέρεις (αγάπη, γνώση, χαρά κτλ), πότε από φόβο ή γιατί πρέπει ή νιώθοντας ότι συνάμα κάτι χάνεις ή κάτι περιμένεις, τόσο μεγαλύτερο το εύρος σε όσα θα λαμβάνεις και σε όσα θα επεκτείνεσαι.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved