Οι 3 γυναίκες του ζωδιακού που θέλουν έναν δυναμικό άντρα στο πλευρό τους
Astrology

Οι 3 γυναίκες του ζωδιακού που θέλουν έναν δυναμικό άντρα στο πλευρό τους

Ελκύονται από όσους έχουν έντονη προσωπικότητα και φιλοδοξίες

Για κάποια ζώδια η προτίμησή τους σε άτομα δυναμικά και φιλόδοξα είναι μια αντανάκλαση των προσωπικών τους προτεραιοτήτων και πεποιθήσεων, ενώ για άλλους η φιλοδοξία είναι το βασικό συστατικό για να επιτευχθεί ο τρόπος ζωής τον οποίο επιθυμούν μακροπρόθεσμα. Όποιος κι αν είναι ο λόγος, επιλέγουν να αναζητήσουν συντρόφους που είναι γοητευτικοί και πολεμάνε με δυναμισμό για να πραγματοποιήσουν τα όνειρά τους. Αν και όλα τα ζώδια μπορεί να εκτιμούν τη φιλοδοξία, για τις 4 γυναίκες της λίστας μας αποτελεί το πιο hot χαρακτηριστικό που τις ξετρελαίνει σε έναν υποψήφιο σύντροφο.

Αν λοιπόν θα ήθελες για ταίρι σου ένα άτομο με υψηλούς στόχους και με το σθένος να τους πραγματοποιήσει, τότε είναι πολύ πιθανό να ανήκεις σε ένα από τα ακόλουθα ζώδια:

ΚΡΙΟΣ

Η Κριαρίνα είναι μια παθιασμένη γυναίκα, εξαιρετικά ανταγωνιστική που βάζει όλο της το είναι σε ό,τι κι αν κάνει. Έτσι, η έλλειψη πρωτοβουλίας ή δυναμισμού από την άλλη πλευρά είναι ότι πρέπει για να την «ξενερώσει». Μην ξεχνάμε ότι κυβερνάται από τον Άρη, τον πλανήτη που σχετίζεται με το πάθος και την επιθετικότητα. Επιθυμεί σφοδρά έναν σύντροφο που μοιράζεται τις αξίες της και βάζει σκοπό να γίνει ο εκλεκτός της καρδιάς της. Θέλει να είναι σε σχέση με κάποιον που είναι προσανατολισμένος στους στόχους του και αρκετά ανεξάρτητος, ώστε να δίνει σε αυτήν την ελευθερία να κυνηγήσει τα δικά της όνειρα.

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved