Αιγόκερε... τι σε περιμένει το 2021;
Astrology

Αιγόκερε... τι σε περιμένει το 2021;

Ετήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω... με μπόλικο χιούμορ και αλήθειες

Καλή χρονιά σας εύχομαι να είναι το 2021 τρομερά μου πλάσματα και πάμε να δούμε τι ενδιαφέρον, αλλά και ποιες παγίδες έχει η χρονιά που ξεκινάει!

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και σας το λέω ευθύς αμέσως ότι θα σας πάει καλά! Η Αφροδίτη θα βρίσκεται για 1η φορά στο ζώδιό σας (θα την απολαύσετε για ακόμα μια φορά, τον Νοέμβριο!!!), ενώ ο Άρης θα σας κλείνει το μάτι από το ζώδιο του Ταύρου. Μου μυρίζει φλερτ, παιχνίδι ερωτικό, εκτόνωση πολλών απωθημένων! Θα γυρέψετε να χαλαρώσετε ή να πατήσετε γκάζι σε ό,τι σας γεμίζει, σας ευχαριστεί. Τολμήστε να κάνετε ερωτικές κινήσεις, θα σας βγουν σε καλό! Προσοχή! Στις 31 ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στον Υδροχόο, επομένως, μέχρι εκείνες τις ημέρες, ό,τι κάνατε-κάνατε!

Ο Φεβρουάριος, εκτός από τον Άρη που θα εξακολουθεί να σας βάζει σε πειρασμό από τον Ταύρο, δε θα έχει κάτι ενδιαφέρον. Α! Μην το ξεχάσω: ο ανάδρομος Ερμής, έρχεται στα συγκαλά του στις 21. Ο Μάρτιος φοράει Ιχθύ, Κριό και Διδύμους. Από τους τρείς, δώστε βάση στους Διδύμους: θα έχουν τον Άρη αγκαλιά που θα σας δημιουργήσει πολλά κύματα στην καθημερινότητά σας, θα σας φέρει αλλαγές, αλλά δε ξέρω αν θα ξετρελαθείτε ή θα εκνευριστείτε. Θα δείξει!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

©2010-2024 Gossip-tv.gr - All rights reserved